Ολυμπιακός: Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να έχουν στο μυαλό τους τους διπλούς αγώνες με τη Νέφτσι Μπακού, αρχής γενομένης από αυτό της Τετάρτης (21/7), για την είσοδο στους ομίλους τους Champions League, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα μεταγραφικά θα μείνουν πίσω. Και πως να γίνει αυτό, άλλωστε, αφού ο χρόνος πιέζει και η ενίσχυση που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για τους πρωταθλητές δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Βασικότερο θέμα αυτή τη χρονική στιγμή στους Πειραιώτες είναι απόκτηση του κατάλληλου παίκτη για να δυναμώσει το αριστερό άκρο της άμυνας. Όπως έχει γίνει γνωστό βασικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι ο Χοακίν Πικέρες της Πενιαρόλ, παρά τα προβλήματα που έχουν οι Ερυθρόλευκοι με την επιμονή των Ουρουγουανών, να μην θέλουν να πουλήσουν τον παίκτη πριν το τέλος Ιουλίου. Και αυτό γιατί τότε ολοκληρώνονται οι αναμετρήσεις της ομάδας με την Νασιονάλ για τη φάση των "16" του Copa Sudamericana. Έτσι παρά την καθυστέρηση, οι Πειραιώτες, δεν πρόκειται να αφήσουν στην άκρη την συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς αυτή την στιγμή τόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ, όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς, τον θεωρούν την καλύτερη επιλογή.

Όμως εκτός από τον Πικέρες, τις τελευταίες ημέρες ακούγεται και το όνομα του Τζόναθαν Σίλβα που αγωνίζεται στην Λεγανιές. Ο Αργεντίνος, που έχει χρηματιστηριακή αξία 1,5 εκατομμύριο ευρώ, την φετινή σεζόν μέτρησε 17 συμμετοχές στη La Liga, ενώ παράλληλα μοίρασε και τρεις ασιστ και σίγουρα πρόκειται για έναν παίκτη με αρκετά μεγάλη εμπειρία μιας και έχει αγωνιστεί σε Ρόμα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπόκα Τζούνιορς και Εστουδιάντες. Παράλληλα έχει παίξει και δύο φορές με την Αλμπισελέστε.

Ο Σίλβα (πρώην συμπαίκτης του Δημήτρη Σιόβα οπότε αν χρειαστεί θα μάθει τα καλύτερα για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό) δεν είναι πρώτη φορά στην μεταγραφική λίστα των Ερυθρολεύκων, μιας και προηγούμενες χρονιές είχε εξεταστεί. Ο 27χρονος έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την Λεγανίες, όμως μιας και η ομάδα δεν κατάφερε να μείνει στην La Liga είναι πάρα πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Ισπανία, με τον Ολυμπιακό να έχει πάντα τα… μάτια του ανοιχτά και να περνάει από το μικροσκόπιο του Μαρτίνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" σε Ολυμπιακό με εξτρέμ-φορ! "Ρίχνει" το Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης - Θα τρελαθούν οι οπαδοί