Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη άνοιξε το σκορ στο 8' με πλασέ του Κυβελίδη αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γαϊδαρτζής με τον ίδιο τρόπο, ισοφάρισε.
Οι Ηπειρώτες έφτασαν στην ανατροπή στο 40' όταν η μπάλα μετά το σουτ του Νάνου κόντραρε σε πόδι αμυντικού, πήρε ύψος και πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα τον Ανδρούτσο καταλήγοντας στα δίχτυα.
Η Παναχαϊκή «απάντησε» στο 75' με πλασέ του Ντίνα από κοντά φέρνοντας το ματς στα ίσα.
Το 2-2 έμεινε ως το τέλος του ενενηντάλεπτου αλλά και στην παράταση που ακολούθησε και έτσι οι δύο αντίπαλοι έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί οι «ροσονέρι» ήταν περισσότερο ψύχραιμοι και τυχεροί.
Η σειρά των πέναλτι: Παπαβασιλείου (1-0), Ιωάννου (1-1), Ρ. Κρολ (δοκάρι), Κοκκίνης (1-2), Γαϊδαρτζής (2-2), Ατματζίδης (2-3), Κοτσίνας (3-3), Κοιλιάρας (3-4), Γιάκος (απόκρουση).
Πηγή: novasports.gr