Ο Στράτος Σιμόπουλος πέταξε "σπόντα" για τον Κυριάκο Κυριάκο, τον οποίο... συνεχάρη για τον μισθό του, με τον παράγοντα του ΠΑΟΚ να περνά στην αντεπίθεση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε τοποθέτησή του με αποδέκτη τον βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης:

«Προς όποιον δεν κατάλαβε, ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει:
Η απάντησή μου δεν είναι στις ανασκευασμένες δηλώσεις -προφανώς μετά την πρωτοφανή αντανακλαστική «καραμούζα» (κατά το λαϊκότερον) που αντιμετώπισε από τον κόσμο- που επιμένει να αναρτά ο κύριος Σιμόπουλος. Το κουκούλεμα και το στρογγύλεμα δεν έχουν την αξία που θα είχε μια απλή συγγνώμη.

Ο κ. Σιμόπουλος είπε αυτά που περιλαμβάνονται στην ανάρτησή μου και πήρε την δημόσια -όπως επιθυμούσε- απάντησή μου, όπως και από τον Α.Σ.

Τέλος, τον ευχαριστώ για την επιβεβαίωση ότι παίρνω άξια το μισθό μου. Από εργοδότη. Όχι από τον ελληνικό λαό. Από τους ψηφοφόρους του και μη, κάποιοι από τους οποίους είναι φίλαθλοι της ομάδας που υποστηρίζει από τα «γεννοφάσκια» του, ή ακόμη και υπάλληλοι στις επενδύσεις του κ. Σαββίδη «που αναβάλλει».

Οι δικές μου ευθύνες είναι διαφορετικές από τις δικές του. Και ο κόσμος του ΠΑΟΚ γνωρίζει όντως ποιός σε «τεταμμένες περιόδους» παλεύει για την ομάδα και ποιός όχι.

Τέλος εδώ».