Facebook Pixel Μπρούμα: Συγκλονίζει ο Μπρούμα - Ο θάνατος του αδελφού του, η κλοπή από τον φίλο του και η επιστροφή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-16 06:18:00

Συγκλονίζει ο Μπρούμα - Ο θάνατος του αδελφού του, η κλοπή από τον φίλο του και η επιστροφή (vid)

Sportdog Team
Συγκλονίζει ο Μπρούμα - Ο θάνατος του αδελφού του, η κλοπή από τον φίλο του και η επιστροφή (vid)

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη στο κανάλι της Αϊντχόφεν και ανέφερε τα προβλήματα που είχε την πρώτη σεζόν στην Ολλανδία, ενώ παράλληλα μίλησε για τον τρόπο που κατάφερε να επιστρέψει στην ομάδα.

Μπρούμα: Ο Πορτογάλος είναι από τους καλύτερους παίκτες της Αϊντχόφεν την φετινή σεζόν, παρά το γεγονός ότι δεν είχε καταφέρει να προσαρμοστεί το 2019 όταν πήρε μεταγραφή από την Λειψία, και έδωσε συνέντευξη στο κανάλι της ολλανδικής ομάδας.

Εκεί αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε την πρώτη του χρονιά στην χώρα, τον θάνατο του αδελφού του, αλλά και την εξαπάτηση από φίλο του που του απέσπασε εκατομμύρια ευρώ και τώρα βρίσκεται στα δικαστήρια.

"Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν καλοί, μετά κατέληξα στον πάγκο και έχασα την αυτοπεποίθησή μου. Πέθανε ο αδελφός μου εκείνη την εποχή στην Αφρική και αυτό ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα. Κάποια στιγμή δεν ήθελα να έρθω σε επαφή με κανέναν εκτός από τη μητέρα μου.

Ήμουν πολύ μοναχικός και δεν εμπιστευόμουν σχεδόν κανέναν πλέον. Ένιωθα αφημένος στη μοίρα μου, δεν ήμουν πια εκεί, υπήρχαν στιγμές που δε με ένοιαζε τίποτα», είπε αρχικά, ενώ για το θέμα με τον «φίλο» του πρόσθεσε: «Ο καλύτερος μου φίλος, με τον οποίον ζούσα μαζί, με έκλεψε.

Το έμαθα πολύ αργά και ήμουν πολύ απογοητευμένος. Επηρέασε πάρα πολύ την απόδοσή μου. Δεν είχα ενέργεια να προπονηθώ και να παίξω καλά, ακόμα δυσκολεύομαι όταν το σκέφτομαι.

Η PSV έχει επενδύσει πολλά σε εμένα και ήθελα πραγματικά να συνεισφέρω οικονομικά, αλλά ελπίζω να προσφέρω ακόμα περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό, το πιο σημαντικό είναι να είσαι ευτυχισμένος, να παίζεις, να είσαι μέλος μιας ομάδας, να βελτιώνεσαι και να δουλεύεις με τους συμπαίκτες σου", είπε ο Μπρούμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags