Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χουνέρι" Μαρτίνς σε κορυφαίο άσο - Γιατί τον αφήνει στον πάγκο - Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Λιμάνι
| 2021-09-20 13:23:00

"Χουνέρι" Μαρτίνς σε κορυφαίο άσο - Τον αφήνει στον πάγκο - Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Λιμάνι

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χουνέρι" Μαρτίνς σε κορυφαίο άσο - Τον αφήνει στον πάγκο - Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Λιμάνι

Προβληματισμός στον Ολυμπιακό για όσα έγιναν Λαμία, παρά τη νίκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς ζητάει συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του και όσο δεν τα βλέπει, δεν πρόκειται να τους... χαριστεί. Με ποιον ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή έχει... πρόβλημα και γιατί;

Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Το ροτέισον που δεν είδαμε στη Λαμία (-αυτός, άλλωστε. ήταν ένας από τους λόγους που οι Ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν κουρασμένοι) αναμένεται να γίνει στο επόμενο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων. Γιατί είναι δεδομένο ότι υπήρχε έλλειμμα φρεσκάδας στο παιχνίδι της Κυριακής, γινόντουσαν λάθος μεταβιβάσεις κ.λπ., καθώς οι Πειραιώτες είναι ομάδα που έχουν αρχίσει από νωρίς τη φετινή σεζόν και φαίνεται ότι χρειάζεται κάτι να αλλάξει.

 

Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους και με τον τρόπο που αγωνίζονται, καθώς η νίκη στη Λαμία ναι μεν έφερε νηνεμία, αλλά δεν έδιωξε την ανησυχία που υπάρχει για την εικόνα της ομάδας. Τι ισχύει τώρα και τι θέλουν να γίνει στο εξής; Ο Ολυμπιακός ψάχνει να ξεκλειδώσει, να κάνει μια καλή εμφάνιση που θα δώσει αέρα στα πόδια των παικτών και ο Απόλλωνας ίσως να προσφέρεται ενόψει της συνέχειας.

Γιατί με βάση τη λογική ο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον στο συγκεκριμένο παιχνίδι (αν και με βάση το ρεπορτάζ ροτέισον θα έκανε και εναντίον της Λαμίας), κυρίως για να πάρουν ανάσες οι παίκτες που έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί μέχρι τώρα. Αυτό για το οποίο αναρωτιούνται οι περισσότεροι, είναι γιατί δεν παίζει βασικός ο Κούντε.

 

Και η απάντηση είναι απλή: Δεν μαρκάρει όσο πρέπει, αν και δυναμικός παίκτης, κι αυτό είναι το μεγάλο παράπονο του Μαρτίνς. Βέβαια, να αναγνωρίσουμε ότι είχε ταλαιπωρηθεί την προηγούμενη σεζόν ο Κουντέ, ίσως δεν έχει φτάσει στο απόλυτα επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικά, αλλά όσο δεν αλλάζει τον τρόπο που μαρκάρει, δύσκολα θα έχει πολλά παιχνίδια ως βασικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού..

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πόσο χρόνο έχει ο Ολυμπιακός; - Έκανε τη Λαμία… Αντβέρπ - Ανησυχία για τους ακριβοπληρωμένους

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags