Εθνική Ελλάδας: Η Σουηδία όχι μόνο δεν εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στο Μουντιάλ με αντίπαλο την αδιάφορη Γεωργία, αλλά πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, έχασε 2-0 και μπήκε σε περιπέτειες.

Η ήττα των Σουηδών τους κράτησε στους 15 βαθμούς, ενώ η Ισπανία ακολουθεί με 13 και η Ελλάδα με 9. Με δεδομένο ότι η Σουηδία αντιμετωπίζει την Ισπανία εκτός έδρας την Κυριακή (14/11), η Εθνική Ελλάδα ψάχνει δύο νίκες κόντρα σε Ισπανία (21:45) και Κόσοβο (14/11) και παράλληλα μη νίκη των Ισπανών με τη Σουηδία για να πάρει τη δεύτερη θέση.

Υπάρχει και ένα ακραίο σενάριο, που θέλει την Ελλάδα να αφήνει πίσω τη Σουηδία σε ισοβαθμία (αν ηττηθεί από τους Ισπανούς), αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να την ξεπεράσει στη διαφορά τερμάτων. Κάτι που φαντάζει απίθανο, μιας και οι Σουηδοί βρίσκονται στο +7, ενώ η Ελλάδα στο +1.

Ο πρώτος κάθε ομίλου θα πάρει την απευθείας πρόκριση για το Μουντιάλ 2022, ενώ ο δεύτερος θα παίξει σε αγώνες μπαράζ.

Αναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής:

  1. Σουηδία 15 (12-5)
  2. Ισπανία 13* (13-5)
  3. Ελλάδα 9* (7-6)
  4. Γεωργία (6-12)
  5. Κοσοβο 4 (4-14)

Οι ομάδες με * έχουν ματς λιγότερο

Όσον αφορά στο ματς, η Σουηδία ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερο, έχοντας 18 τελικές, ωστόσο η Γεωργία ήταν αυτή που πέτυχε δύο γκολ και "καθάρισε" τη νίκη. Σκόρερ των δύο τερμάτων ήταν ο Κβαρατσχέλια, που άνοιξε το σκορ 61΄, ενώ με δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 78ο λεπτό, δίνοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του.