Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εμπλοκή πρώην άσου του Ολυμπιακού στην υπόθεση ξυλοδαρμύ παίκτριας της Παρί Σεν Ζερμέν!
| 2021-11-15 19:25:00

Εμπλοκή πρώην άσου του Ολυμπιακού στην υπόθεση ξυλοδαρμού παίκτριας της Παρί Σεν Ζερμέν!

Sportdog Team
Εμπλοκή πρώην άσου του Ολυμπιακού στην υπόθεση ξυλοδαρμού παίκτριας της Παρί Σεν Ζερμέν!

Τα κίνητρα πίσω από τον ξυλοδαρμό της Κεϊρά Χαμραουί ερευνώνται από τις γαλλικές Αρχές, με την υπόθεση να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Η περίεργη υπόθεση του ξυλοδαρμού της Κεϊρά Χαμραουί συνεχίζει να απασχολεί τις αρμόδιες Αρχές στη Γαλλία. Η βασική ύποπτος για την ηθική αυτουργία του ξυλοδερμού είναι η συμπαίκτρια της Χαμραουί, Αμινάτα Ντιαλό, με πολλού να εκτιμούν ότι προέβη σε αυτή την ενέργεια για να τραυματίσει την συμπαίκτριά της και να αποκτήσει η ίδια μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, η Ντιαλό αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση, η οποία έχει περιπλεχθεί ιδιαιτέρως μετά τις τελευταίες εξελίξεις που εμπλέκουν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ.

Σύμφωνα με δηλώσεις της γαλλίδας εισαγγελέως Μαριβόν Καγιμπότ, τόσο ο Αμπιντάλ, όσο και η σύζυγος του, Χαγέτ, πρόκειται να κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση που ενδέχεται να έχει και ερωτικό υπόβαθρο.

Μα βάση την κατάθεση της Ντιαλό, λίγες ημέρες πριν την επίθεση φέρεται να δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν πρώην σύντροφο της Χαμραουί από την εποχή που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα (2018-21), που φέρεται να της είπε ότι το θύμα «του κατέστρεψε την ζωή». Σύφμωνα με ρεπορτάζ της Le Monde το τηλέφωνο της Κεϊρά Χαμροαυί ήταν δηλωμένο με το όνομα του Ερίκ Αμπιντάλ, κάτι για το οποίο ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags