Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σούπερ αποκάλυψη! Αυτόν τον Έλληνα τερματοφύλακα έκοψαν στον ΠΑΟΚ - Τραβάνε τα... μαλλιά τους
| 2022-05-17 22:38:00

Σούπερ αποκάλυψη! Αυτόν τον Έλληνα τερματοφύλακα έκοψαν στον ΠΑΟΚ - Τραβάνε τα... μαλλιά τους

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη! Αυτόν τον Έλληνα τερματοφύλακα έκοψαν στον ΠΑΟΚ - Τραβάνε τα... μαλλιά τους

Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη προχώρησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε σε Έλληνα τερματοφύλακα που... κόπηκε από τους ανθρώπους της ομάδας πριν λίγα χρόνια.

Γιάννης Γκιτσιούδης: Μια πολύ σημαντική αποκάλυψη έκανε ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ όπου μίλησε στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” του TV-100 αναφέροντας ότι ο τερματοφύλακας του Αστέρα κόπηκε από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Τσιφτσής που παίζει στον Αστέρα Τρίπολης και είναι από τους καλύτερους νεαρούς τερματοφύλακες της Ελλάδας, δοκιμάσθηκε στον ΠΑΟΚ και κόπηκε, εγώ τον προπονούσα στον Εθνικό Μετεώρων, είχε έρθει από τα Γιαννιτσά, από την Ακαδημία Γιαννιτσών και τον πρότεινα στον ΠΑΟΚ, ήταν μάλιστα κια ΠΑΟΚτσάκι, από ότι θυμάμαι, αλλά κάτι κόλλησε την τελευταία στιγμή και τελικά υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου τα πάει πολύ καλά. Τον είχαν στείλει από τον ΠΑΟΚ να δοκιμαστεί στην Κ19, δεν υπήρχε τότε Β ομάδα και δεν έγινε ποτέ η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ενώ το παιδί ήθελε πολύ να παίξει στην ομάδα”, είπε ο Γιάννης Γκιτσιούδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags