Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο Μάρκο Ρέντε που «βλέπει» ο ΠΑΟΚ - Tι ισχύει για Κοτάρσκι
| 2022-06-04 18:50:00

Αυτός είναι ο Μάρκο Ρέντε που «βλέπει» ο ΠΑΟΚ - Tι ισχύει για Κοτάρσκι

Sportdog Team
Αυτός είναι ο Μάρκο Ρέντε που «βλέπει» ο ΠΑΟΚ - Tι ισχύει για Κοτάρσκι

Το βάρος στην εξεύρεση των στόπερ που θα πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες, έχει ρίξει ο Ζοσέ Μπότο, μετά και την ολοκλήρωση επισήμως των μεταγραφών Κουαλιάτα-Σάστρε και τις σχεδόν ολοκληρωμένες των Νάσμπεργκ και Κοτάρσκι.

ΠΑΟΚ: Το βάρος στην εξεύρεση των στόπερ που θα πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες, έχει ρίξει ο Ζοσέ Μπότο, μετά και την ολοκλήρωση επισήμως των μεταγραφών Κουαλιάτα-Σάστρε και τις σχεδόν ολοκληρωμένες των Νάσμπεργκ και Κοτάρσκι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της σημερινή “Μ” και του metrosport.gr,  ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚέχει εστιάσει τις τελευταίες μέρες στην περίπτωση του Γερμανού κεντρικού αμυντικού, Μάρκο Ρέντε της ολλανδικής Χέρακλες.

Ο 25χρονος, ύψους 1,87μ. στόπερ έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023 με την Χέρακλες, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την διάθεση που υπάρχει από πλευράς παίκτη και ομάδας για μεταγραφή μετά τον υποβιβασμό της στην δεύτερη κατηγορία.

Ο Ρέντε ήταν από τους πλέον αξιόπιστους παίκτες της Χέρακλες την τελευταία διετία (55 ματς, ένα γκολ και δύο ασίστ) και ειδικά την σεζόν που τελείωσε η άμυνα της ομάδας του δεν ήταν από τις χειρότερες της Eredivisie (είχε 49 γκολ παθητικό την ώρα που η 6η Φίτρεσε είχε 51 και η 8η Χέρενφεϊν είχε 50).  Ο ίδιος είχε 28 ματς, ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Ρέντε που είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε επτά εβδομάδες εκτός το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ουσιαστικά του στέρησε λίγα επίσημα ματς, είχε κάνει μία διετία πριν πάει στην Χέρακλες στην β΄ ομάδα της Ντόρμουντ. Μάλιστα προς το τέλος της σεζόν 2019-20 είχε ανέβει και στην πρώτη ομάδα της Ντόρτμουντ με προπονητή τον Κλουσιάν Φαβρ, αλλά χωρίς να καταγράψει επίσημη συμμετοχή.

Συνολικά με την U23 της Ντόρμουντ είχε κάνει 46 συμμετοχές, ενώ είχε καθίσει τέσσερις φορές στον πάγκο της πρώτης ομάδας της Ντόρτμουντ. Αγωνίζεται ως δεξιός στόπερ και ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να τον αγοράσει από την Χέρακλες. Ο ίδιος βλέπει στον ΠΑΟΚ την μεγάλη του ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Ο Νάσμπεργκ πιέζει να έρθει πιο νωρίς, τελικές συζητήσεις με Κοτάρσκι

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κλείσει την πρώτη μεταγραφή, αριστερού στόπερ, τον οποίο βρήκε στο πρόσωπο του Ιβάν Νάσμπεργκ που μένει ελεύθερος από την Βαλερένγκα.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες ασκεί πίεση στην νορβηγική ομάδα για να μείνει νωρίτερα ελεύθερος. Την ίδια ώρα, γίνονται και οι τελικές συζητήσεις με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι για αν συμφωνήσει και αυτός στο συμβόλαιό του και να ενεργοποιηθεί η αγορά του με ποσό περίπου δύο εκατομμυρίων ευρώ από τον Αγιαξ, μέσω Γκόριτσα και να έρθει στην Τούμπα.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags