Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σκάει" σημαντική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ - Θα... φτιάξει τον κόσμο της ομάδας
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-04 17:54:00

Έρχεται σημαντική ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ - Θα... φτιάξει τον κόσμο της ομάδας

Sportdog Team
Έρχεται σημαντική ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ - Θα... φτιάξει τον κόσμο της ομάδας

Για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν μετά από τρία χρόνια σχεδόν η πληρότητα στα γήπεδα θα είναι στο 100% της χωρητικότητας τους στην Ελλάδα, αν και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο μεσούσης της χρονιάς να υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

ΠΑΟΚ: Για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν μετά από τρία χρόνια σχεδόν η πληρότητα στα γήπεδα θα είναι στο 100% της χωρητικότητας τους στην Ελλάδα, αν και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο μεσούσης της χρονιάς να υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

Η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη με τα προηγούμενα χρόνια και ήδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αρχίσει μια σημαντική εσωτερική διεργασία για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.  Σεβόμενη τις δυσκολίες και το κύμα ακρίβειας που δεν λέει να κοπάσει, με το σύνολο της κοινωνίας να μην τα βγάζει πέρα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με πέρσι.

Μια ακόμα απόφαση που έχει παρθεί από την πλευρά των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι επίσης ότι για οι κάτοχοι των νέων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Φιλικά παιχνίδια αν τυχόν υπάρξουν, οι αγώνες πρωταθλήματος και των πλέι οφ και τα παιχνίδια στο Κόνφερενς Λιγκ μέχρι και την φάση των ομίλων, θα συμπεριλαμβάνονται στο «πακέτο» των διαρκείας για την νέα σεζόν.

Μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα υπάρξουν από πλευράς ΠΑΟΚ οι σχετικές ανακοινώσεις για τα διαρκείας και η σχετική καμπάνια προώθησης τους.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags