Ρεπορτάζ από τη Βραζιλία αναφέρει πως ομάδα της Super League είναι κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Ρίμπας Ντα Κούνια, ή απλώς Ντιέγκο, όπως είναι ευρέως γνωστός.

Η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο δεν κατονομάζεται, ωστόσο το «flaweb.com» κάνει λόγο για δελεαστική πρόταση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο βιρτουόζος άσος έχει στα χέρια μια άκρως ικανοποιητική πρόταση για αυτόν και τους εκπροσώπους του από ομάδα της Super League και η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα, καθώς το συμβόλαιο του με τη Φλαμένγκο ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ο Ντιέγκο έχει κάνει πολύ μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, όντας μάλιστα 34 φορές διεθνής (με 4 γκολ) με την Εθνική Βραζιλίας.

Ο 37χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε Πόρτο, Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ και Ατλέτικο Μαδρίτης μεταξύ άλλων, έχοντας στο ενεργητικό του ορισμένες δαπανηρές μεταγραφές. Ακριβότερη όλων η μετακίνησή του στη Γιουβέντους, αφού το 2009 η ιταλική ομάδα ξόδεψε 27.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Βέρντερ Βρέμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καραμπόλα" εκατομμυρίων για Ολυμπιακό με Ρενάτο Σάντσες - "Συναγερμός" για Ρέαμπτσιουκ!