Facebook Pixel ΑΕΚ: «Κόντρα» παίκτη με τον προπονητή! Απογοητευμένος ο... νυχτοπεριπατητής ποδοσφαιριστής
| 2022-09-12 10:49:00

«Κόντρα» παίκτη με τον προπονητή στην ΑΕΚ! Απογοητευμένος ο... νυχτοπεριπατητής ποδοσφαιριστής

Sportdog Team
«Κόντρα» παίκτη με τον προπονητή στην ΑΕΚ! Απογοητευμένος ο... νυχτοπεριπατητής ποδοσφαιριστής

Μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο προπονητής της ένωσης του είπε να κάνει ζέσταμα και να δηλώσει αν μπορεί να ανταπεξέλθει.

12-9-1988. Στη δημοσιότητα βγήκε η κόντρα Νίλσεν-Μπάγεβιτς. Ο Νίλσεν δήλωσε άρρωστος και ζήτησε από τον Μπάγεβιτς να μην αγωνιστεί στον αγώνα με τον Πανιώνιο, δύο μέρες πρίν, για την πρώτη αγωνιστική. Φήμες ήθελαν τον Δανό απογοητευμένο από την ΑΕΚ, κάτι που διέψευσε ο ίδιος με τον Ντούσαν να δηλώνει πως δεν είναι αστυνόμος της ομάδας να ξέρει τα προβλήματα κάθε παίκτη. Ο Νίλσεν πάντως μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο προπονητής της ένωσης του είπε να κάνει ζέσταμα και να δηλώσει αν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Ο Μπάγεβιτς ωστόσο έδειχνε να μην εμπιστεύεται τόσο τον Δανό, του είχε πει χαρακτηριστικά "είσαι 1.88 και δεν πηδάς ενώ μπορείς να γκρεμίσεις βουνό". Ένας μύθος επικρατούσε για πολλά χρόνια, ότι οι ομάδες είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνο δυο ξένων και ο Μπάγεβιτς προτίμησε τον Σαβέβσκι αντί του Νίλσεν.

Η πραγματικότητα όμως ήταν διαφορετική, αφού πριν την έναρξη της σαιζόν ψηφίστηκε η συμμετοχή και τρίτου ξένου, πιλοτικά μέχρι τον Δεκέμβριο και οριστικά από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η ένωση εκείνη τη σαιζόν έπαιξε αγώνα με τη συμμετοχή και των τριών ξένων της (Οκόνσκι, Σαβέβσκι, Νίλσεν) ήταν η νίκη 4-2 με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ο Γιδόπουλος βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Εθνικό για την απόκτηση του Ντανιέλ Μπατίστα, τον Δεκέμβριο, οπότε έπρεπε να αδειάσει η θέση του Νίλσεν ο οποίος δεν ήταν και τόσο αρεστός στον προπονητή της ομάδας, τα νυχτοπερπατήματα του Χένρικ, σύμφωνα με την ΠΑΕ ήταν συχνά.

Ο Νίλσεν έμεινε τελικά στην ένωση μέχρι τον Δεκέμβριο και μετά μετακόμισε στον Ηρακλή, ενώ η μεταγραφή του Μπατίστα χάλασε προσωρινά και πραγματοποιήθηκε στο τέλος της σαιζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags