Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Τέλος" οριστικά για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Σούπερ μέσος ανακοινώθηκε από ομάδα του εξωτερικού
| 2022-09-21 21:36:00

"Τέλος" οριστικά για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Σούπερ μέσος ανακοινώθηκε από ομάδα του εξωτερικού

Sportdog Team
"Τέλος" οριστικά για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Σούπερ μέσος ανακοινώθηκε από ομάδα του εξωτερικού

Οι "Αιώνιοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου προσπάθησαν για μεταγραφή κεντρικού μέσου ικανού να κάνει τη διαφορά. Ωστόσο, δεν προέκυψε deal και ο παίκτης βρήκε αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Τσέκα "έπαιξε" δυνατά για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όμως τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεν.

Ο Πορτογάλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με τη γαλλική ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ. Με τους «λιλουά» αγωνίστηκε για 5,5 χρόνια, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2020-2021 και το Κύπελλο του 2021-2022.

Ο Τσέκα ακούστηκε στα μεταγραφικά ρεπορτάζ των "Αιωνίων" το προηγούμενο διάστημα, καθώς οι δύο ομάδες φέρονταν να τον έχουν προσεγγίσει, παρά το γεγονός ότι το κασέ του ήταν αρκετά υψηλό (πάνω από 1.500.000ευρώ ετησίως).

Τελικά ο Ολυμπιακός απέκτησε ως δανεικό για τη μεσαία γραμμή τον Σαμασέκου, ενώ ο Παναθηναϊκός προέβη σε διπλό μεταγραφικό "χτύπημα", με Τρουιγιέ και Τσοκάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο προτάσεις από μεγάλη ελληνική ομάδα σε Μίτσελ - Οι δύο βεντέτες που τον… έστειλαν νοσοκομείο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags