Facebook Pixel Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ: Δεν περιγράφεται αυτό που έγινε στην Αργεντινή: Η Ρίβερ... χάρισε τον τίτλο στην μισητή Μπόκα! (Vids)
| 2022-10-24 09:27:00

Δεν περιγράφεται αυτό που έγινε στην Αργεντινή: Η Ρίβερ χάρισε τον τίτλο στην μισητή Μπόκα! (Vids)

Sportdog Team
Δεν περιγράφεται αυτό που έγινε στην Αργεντινή: Η Ρίβερ χάρισε τον τίτλο στην μισητή Μπόκα! (Vids)

Αδιανόητα πράγματα συνέβησαν την τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, που μετά από "θρίλερ" κατέληξε στην Μπόκα.

Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ: Απίστευτο φινάλε επιφύλασσε το πρωτάθλημα στην Αργεντινή, αφού αυτό που συνέβη δεν το φανταζόταν ούτε ο πιο αγνός φίλαθλος!

Η Ρίβερ Πλέιτ πήγε και έκανε... κηδεία μέσα στην έδρα της Ράσινγκ Κλουμπ (1-2), η οποία πάλευε για τον τίτλο, με αποτέλεσμα η Μπόκα Τζούνιορς να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρότι έμεινε κι αυτή στο 2-2 με την Ιντεπεντιέντε στο "Μπομπονέρα"!

Το εντυπωσιακό, βέβαια, είναι ότι εκτός από την μεγάλη αντιπαλότητα της Μπόκα με την Ρίβερ, υπάρχει μεγάλο... μίσος και ανάμεσα στις ομάδες της Αβεγιανέδα, την Ράσινγκ και την Ιντεπετιέντε.

Παρόλα αυτά, τα... μίση πήγαν περίπατο και αυτά που έγιναν στα δύο γήπεδα μέχρι τα τελευταία λεπτά ήταν... ασύλληπτα.

Στο "Μπομπονέρα" η Μπόκα πήρε προβάδισμα τίτλου στο 54' με απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Βίγια, όμως η Ιντεπετιέντε έβαλε... φωτιά στην μάχη του τίτλου αφού στο 81' ισοφάρισε σε 2-2 με τον Βαγιέχο, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Την ίδια ώρα στην Αβεγιανέδα η Ράσινγκ, έπαιρνε προβάδισμα τίτλου στο 54' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι Ρόχας στο 56', όμως στο 80' ο Μπόρχα έφερε την αναμέτρηση στα ίσα και την Μπόκα ξανά στην κορυφή!

Το φινάλε όμως ήταν εκπληκτικό! Στο 90' η Ράσινγκ κέρδισε πέναλτι που θα της χάριζε το πρωτάθλημα, όμως ο Φράνκο Αρμάνι απέκρουσε την προσπάθεια του Γκαλβάν, για να έρθει στο 95' ο Μπόρχα να δώσει τη νίκη στην Ρίβερ και το πρωτάθλημα στην μισητή Μπόκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags