Facebook Pixel ΑΕΚτζήδικος γάμος στη Νέα Φιλαδέλφεια στην Αγιά Σοφιά
| 2022-10-30 01:50:00

Συνωμοσία στη Νέα Φιλαδέλφεια! ΑΕΚτζήδικος γάμος και γλέντι στην Αγιά Σοφιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συνωμοσία στη Νέα Φιλαδέλφεια! ΑΕΚτζήδικος γάμος και γλέντι στην Αγιά Σοφιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αγία Τριάδα και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες μπροστά στον ατσάλινο δικέφαλο αετό.

Συνωμοσία στη Νέα Φιλαδέλφεια! Ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αγία Τριάδα, τον ιερό ναό που βρίσκεται έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Αναφέρομαι τη λέξη συνωμοσία, γιατί το μυστήριο έγινε με υπαιτιότητα της νύφης! Να πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή.

Ο Κώστας και Νικόλ, φανατικοί Ενωσίτες, ήταν παντρεμένοι εδώ και καιρό με πολιτικό γάμο. Την Κυριακή η ΑΕΚ παίζει με τον ΠΑΟΚ και ήρθαν στην Αθήνα από τη Δράμα όπου ζούνε για το συγεκριμένο παιχνίδι.

Έλα όμως που η σύζυγος επεφύλαξε μία έκπληξη στον σύζυγο, αφού με το που έφτασαν την Παρασκευή στην πρωτεύουσα, εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο, του ξεφούρνισε, ότι θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, σύμφωνα με τα πατροπαράδοτα έθιμα. Έτσι το ζεύγος ήρθε εις γάμου κοινωνία στην εκκλησία που βρίσκεται έξω από τον Ναό της Ένωσης.

 

Μετά το γαμήλιο μυστήριο ακολούθησε φωτογράφιση κάτω από τα φτερά του ατσαλένιου δικέφαλου αετού που δεσπόζει μπροστά στο κτίριο των μουσείων του γηπέδο της ΑΕΚ. Και φυσικά το πρόγραμμα περιελάμβανε και γλέντι με προσκεκλημένους φίλους και ομοϊδεάτες Ενωσίτες στην ιστορική "Βυζαντινή Γωνιά".

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags