Facebook Pixel Σημαντικό πρόβλημα στην Εθνική Ελλάδος με Μάλτα
| 2022-11-15 21:51:00

Σημαντικό πρόβλημα στην Εθνική Ελλάδος με Μάλτα

Sportdog Team
Σημαντικό πρόβλημα στην Εθνική Ελλάδος με Μάλτα

Με μοναδικό πρόβλημα τον Γιώργο Μασούρα συνεχίζει την προετοιμασία της για το φιλικό με τη Μάλτα η Εθνική ομάδα, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να «τρέχει» για το δεύτερο ματς κόντρα στην Ουγγαρία.

 

Χωρίς τον Γιώργο Μασούρα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το φιλικό ματς κόντρα στη Μάλτα, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση.

Είναι δεδομένο ότι ο άσος του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην πρώτη αναμέτρηση, αλλά έχει αυξημένες πιθανότητες να προλάβει το δεύτερο ματς κόντρα στην Ουγγαρία και για αυτόν τον λόγο ακολουθεί κανονικά την αποστολή της ομάδας.

Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε κάποια δοκιμή για την ενδεκάδα, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί στην αυριανή απογευματινή προπόνηση που θα γίνει στη Βαλέτα (19:00).

Η αποστολή της Εθνικής θα πετάξει με πτήση τσάρτερ το πρωί της Τετάρτης (16/11) στις 11:00, ενώ το ματς είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (17/11) στις 19:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags