Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Φοβερά πράγματα! Οπαδός ούρησε μέσα σε μπουκάλι τερματοφύλακα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-11-20 18:01:00

Φοβερά πράγματα! Οπαδός ούρησε μέσα σε μπουκάλι τερματοφύλακα (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερά πράγματα! Οπαδός ούρησε μέσα σε μπουκάλι τερματοφύλακα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απαράδεκτο περιστατικό έλαβε χώρα σε αναμέτρηση για πολύ γνωστή διοργάνωση όταν ένας οπαδός αποφάσισε να ουρήσει μέσα σε ένα μπουκάλι και να το ανταλλάξει με το μπουκάλι νερού που είχε ο τερματοφύλακας.

FA Cup: Απίστευτα πράγματα στην Αγγλία και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Γουάρινγκτον Τάουν με την Γκίσλεϊ το Σάββατο (19/11) για το Κύπελλο όταν ένας οπαδός της είχε την... φαεινή ιδέα να ουρήσει μέσα σε ένα μπουκάλι και να το ανταλλάξει με το μπουκάλι νερού που είχε ο τερματοφύλακας της Γουάρινκγτον.

Το βίντεο έγινε φυσικά... viral και δείχνει τον νεαρό να προχωρά σε αυτή την αηδιαστική πράξη, ωστόσο όταν ο Τόμπσον το αντιλήφθηκε περιέλουσε οπαδό με το υγρό με τον διαιτητή να τον αποβάλλει με κόκκινη κάρτα. "Σήμερα σιχάθηκα το παιχνίδι! Με έχουν αποκαλέσει με πολλά ονόματα, αλλά το να κατουρήσουν στο μπουκάλι, να το πιώ εγώ και μετά να μου λένε ότι δεν μου επιτρέπεται να αντιδράσω επειδή είμαι παίκτης είναι εξωφρενικό.

"Αυτό το άτομο έχει θέσει εμένα και την υγεία της οικογένειάς μου σε κίνδυνο και με έχει αρρωστήσει", έγραψε στην ανάρτησή του ο 28χρονος για το περιστατικό κατά τη διάρκεια του FA Cup.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags