Facebook Pixel Αγγλία - Μουντιάλ 2022: Οιωνός... τίτλου για την Αγγλία - Το ρεκόρ του Ράσφορντ που δείχνει κατάκτηση Μουντιάλ!
| 2022-11-30 23:10:00

Οιωνός... τίτλου για την Αγγλία - Το ρεκόρ του Ράσφορντ που δείχνει κατάκτηση Μουντιάλ!

Sportdog Team
Οιωνός... τίτλου για την Αγγλία - Το ρεκόρ του Ράσφορντ που δείχνει κατάκτηση Μουντιάλ!

Ο θετικός οιωνός για την Αγγλία, που έχει να κάνει με τον μεγάλο έως τώρα πρωταγωνιστή των «τριών λιονταριών, Μάρκους Ράσφορντ. Λέτε να γίνει πράξη το "it’s coming home";

Αγγλία - Μουντιάλ 2022: Η Αγγλία θέλει σαν... τρελή να κατακτήσει μία μεγάλη διοργάνωση, με το γνωστό σύνθημα "it's coming home" να ηχεί και πάλι τα γήπεδα αυτή τη φορά του Κατάρ.

Μάλιστα υπάρχει κι ένας θετικός οιωνός που έχει να κάνει με τον μεγάλο έως τώρα πρωταγωνιστή των "τριών λιονταριών", Μάρκους Ράσφορντ. Ο 25χρονος φορ σημείωσε τρία γκολ στη φάση των ομίλων και έγινε ο πρώτος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πετυχαίνει κάτι τέτοιο για την Αγγλία σε Μουντιάλ, από το 1966 και τον σπουδαίο Μπόμπι Τσάρλτον!

Το 1966, φυσικά, ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που η Αγγλία ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και κάποιοι, λοιπόν, μετέτρεψαν το γεγονός αυτό ήδη σε οιωνό τίτλου! Μένει, στην πράξη, να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags