Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Βάζει... φωτιά το Μαρόκο στο Μουντιάλ - Καταγγελία στη FIFA για τη διαιτησία με Γαλλία!
| 2022-12-15 22:24:00

Βάζει... φωτιά το Μαρόκο στο Μουντιάλ - Καταγγελία στη FIFA για τη διαιτησία με Γαλλία!

Sportdog Team
Βάζει... φωτιά το Μαρόκο στο Μουντιάλ -  Καταγγελία στη FIFA για τη διαιτησία με Γαλλία!

Οι Αφρικανοί δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχοντας, ωστόσο, παράπονα από τη διαιτησία «φωνάζοντας» για αρκετές φάσεις μεταξύ των οποίων και δύο φάσεις πέναλτι.

Μουντιάλ 2022: Στα... κάγκελα είναι οι άνθρωποι του Μαρόκο με τη διαιτησία στον ημιτελικό με την Γαλλία και μάλιστα η Ομοσπονδία της χώρας να υποβάλλει επίσημη καταγγελία στη FIFA για τα σφυρίγματα του Σέζαρ Ράμος. 

«Η Βασιλική Μαροκινή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FRMF) διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του αγώνα Μαρόκου-Γαλλίας που διευθύνει ο κ. Σεζάρ Αρτούρο Ράμος. Για το σκοπό αυτό, η FRMF έστειλε επιστολή στο αρμόδιο όργανο με το οποίο επιστρέφει στις φάσεις όπου η διαιτησία στέρησε από την ομάδα του Μαρόκου δύο αδιαμφισβήτητα πέναλτι κατά τη γνώμη αρκετών ειδικών διαιτησίας. 

Η FRMF υπενθυμίζει ότι δεν θα χάσει την ευκαιρία για να υπερασπιστεί και να διατηρήσει τα δικαιώματα των Εθνικών Ομάδων, υποστηρίζοντας τη δικαιοσύνη στη διαιτησία και καταγγέλλοντας αυτές τις διαιτητικές αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια αυτής της ημιτελικής αναμέτρησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου», αναφέρει η ανακοίνωση της FRMF για τον ημιτελικό του Μουντιάλ 2022.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags