Facebook Pixel Ντάνιελ Μαντσίνι: Αποκάλυψη Μαντσίνι για Ολυμπιακό - "Με ήθελε, αλλά..." - Για αυτό πήγε στον Παναθηναϊκό
| 2023-02-24 23:38:00

Αποκάλυψη Μαντσίνι για Ολυμπιακό - "Με ήθελε, αλλά..." - Για αυτό πήγε στον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μαντσίνι για Ολυμπιακό - "Με ήθελε, αλλά..." - Για αυτό πήγε στον Παναθηναϊκό

Δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote έκανε ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής των Πρασίνων που εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στον λόγο που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι.

Ντάνιελ Μαντσίνι: Ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε στην εκπομπή «SPORTSHOW» της Cosmote TV ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού όπου εκτός των άλλων αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι και όχι στους Ερυθρόλευκους.

«Ο Ολυμπιακός πολύ μεγάλος σύλλογος. Έχει παίκτες που θα κάνουν το καθήκον τους. Προσπαθούν κι αυτοί να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα τους είναι ανεβασμένη, αλλά εγώ κοιτάζω τη δική μας. Πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε την περασμένη αγωνιστική. Έχω αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τον Άρη θέλω να πετύχω γκολ να βοηθήσω την ομάδα μου». 

Αν όντως ο Ολυμπιακός ήθελε να τον αποκτήσει προσφάτως: «Όντως ήθελε ο Ολυμπιακός να με αποκτήσει, αλλά στη ζωή τα πράγματα έρχονται διαφορετικά κατά καιρούς. Έκρινα πως ο Παναθηναϊκός ήταν σπουδαία επιλογή για να συνεχίσω την καριέρα μου. Θα ωφελούμε εμένα προσωπιικά και την οικογένεια μου και πραγματικά είμαι πεπεισμένος ότι πήρα τη σωστή απόφαση και δεν το μετανιώνω», είπε ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

ΔΙΑΒΣΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος το... ταξίδι του μέλιτος για Μπέικον - Άλλος ο παίκτης-κλειδί για Ολυμπιακό - Πολλά τα 12 χρόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags