Facebook Pixel Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς - Ζεράρ Πικέ: Το περιμέναμε 13 χρόνια! Λύθηκε το μυστήριο με το τρυφερό τετ-α-τετ Ζλάταν-Πικέ - "Ελάτε με την αδερφή σου σπίτι να..."
| 2023-03-03 16:54:00

Το περιμέναμε 13 χρόνια! Λύθηκε το μυστήριο με το τρυφερό τετ-α-τετ Ζλάταν-Πικέ - "Ελάτε με την αδερφή σου σπίτι να..."

Sportdog Team
Το περιμέναμε 13 χρόνια! Λύθηκε το μυστήριο με το τρυφερό τετ-α-τετ Ζλάταν-Πικέ - "Ελάτε με την αδερφή σου σπίτι να..."

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για την περιβόητη φωτογραφία με το... τρυφερό εσταντανέ με τον Ζλάταν και έδωσε απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη.

Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς - Ζεράρ Πικέ: Το στιγμιότυπο πριν 13 χρόνια ανάμεσα στους τότε ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις, καθώς εμφανίζονταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο στον πάρκινγκ της ομάδας, για πολλούς σε μια κάπως αμήχανη στάση, σαν να ήταν έτοιμοι να φιληθούν.

Ο Ζεράρ Πικέ ρωτήθηκε για εκείνη την περίφημη φωτογραφία κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Ibai Llanos, όπου μιλούν κυρίως για τα όσα συνέβησαν στο Kings League, και δεν δίστασε να πει την αλήθεια του, ξεκαθαρίζοντας ότι η φωτογραφία βγήκε... εκτός πλαισίου.

«Σε εκείνη τη φωτογραφία βρισκόμαστε στο πάρκινγκ του συλλόγου. Εκεί είναι το αυτοκίνητό μου και τα ΜΜΕ. Θα μπορούσα να φιληθώ με τον Ζλάταν, αλλά όχι στο πάρκινγκ του συλλόγου. Η φωτογραφία είναι εντελώς εκτός... πλαισίου. Το καλύτερο από όλα, ήταν η αντίδραση του Ζλάταν», ανέφερε ο άλλοτε άσος των Καταλανών.

Όσο για την αντίδραση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως είχε γίνει γνωστό τότε, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Σουηδό επιθετικό κι αυτός απάντησε: «Όχι, όχι, εσύ και η αδελφή σου ελάτε σπίτι τώρα και θα αποδείξω ότι δεν είμαι γκέι».

Στο παρελθόν ο Πικέ είχε αναφερθεί ξανά στο περιστατικό και μιλώντας στο "FourFourTwo", είχε πει ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και ότι είχε πλησιάσει τον Ζλάταν μόνο για να τον συγχαρεί μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός-ΠΑΟ για χαφ 4 εκατομμυρίων - Πουλάει ακριβά ο Ρώσος - Ανσαριφάρντ για μεγάλη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags