Facebook Pixel Αλ Νασρ: Ετοιμάζεται για νέα... βόμβα η Αλ Νασρ - Στο στόχαστρο παικταράς που ήταν μαζί με Ρονάλντο στη Ρεάλ
| 2023-03-07 17:15:00

Ετοιμάζεται για νέα... βόμβα η Αλ Νασρ - Στο στόχαστρο παικταράς που ήταν μαζί με Ρονάλντο

Sportdog Team
Ετοιμάζεται για νέα... βόμβα η Αλ Νασρ - Στο στόχαστρο παικταράς που ήταν μαζί με Ρονάλντο

Φαίνεται ότι η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία είναι έτοιμη για ακόμα μια τεράστια κίνηση θέλοντας να πάρει ακόμα ένα τεράστιο όνομα από τη Βασίλισσα που μάλιστα είχε αγωνιστεί στο παρελθόν μαζί με τον CR7.

Λούκα Μόντριτς: Ακόμα μια "βόμβα" είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει η Αλ Νασρ, μιας και μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει στο στόχαστρο για το καλοκαίρι και τον Κροάτη μέσο, που το συμβόλαιό του με τη Βασίλισσα λήγει τον Ιούλιο και δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική ανανέωσης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο έμπειρος μέσος να αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μιας και ο μάνατζέρ του έχει πολύ καλές σχέσης με τον τεχνικό διευθυντή της Αλ Νασρ, Γκόραν Βούσεβιτς.

Μάλιστα όπως γίνεται γνωστό η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να είναι εμπόδιο στην καριέρα του Κροάτη, με τον Αντσελότι να μην δίνει σαφή απάντηση για το θέμα.

«Ο Μόντριτς θα κάνει αυτό που πρέπει. Θα συζητήσει με την ομάδα και θα λάβει την σωστή απόφαση, η επέκταση του συμβολαίου του δεν αποτελεί πρόβλημα για κανέναν» ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή για τον Λούκα Μόντριτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Μπέου για την ατάκα σε Σαββίδη - Πρόβλεψη για ΑΕΚ-Ολυμπιακός - "Μοντέλο ο Καρυπίδης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags