Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Ένσταση της Έλτσε για να πάρει στα χαρτιά το ματς με την Μπαρτσελόνα! (vid)
| 2023-04-03 06:16:00

Ένσταση της Έλτσε για να πάρει στα χαρτιά το ματς με την Μπαρτσελόνα! (vid)

Sportdog Team

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Έλτσε εκτός έδρας με το εμφατικό 4-0, ανεβάζοντας έστω και προσωρινά τη διαφορά από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης στους 15 βαθμούς. Ωστόσο, δεν αποκλείεται αυτή η νίκη στο γήπεδο να μην είναι τελικά τόσο δεδομένη.

Μπαρτσελόνα: Συγκεκριμένα η Έλτσε έχει καταθέσει προσφυγή για να πάρει το ματς στα χαρτιά, υποστηρίζοντας πως η συμμετοχή του Γκάβι στον αγώνα είναι παράνομη. Κι αυτό, διότι προσφάτως το συμβόλαιό του ανακλήθηκε και ουσιαστικά η άδεια συμμετοχής του στη La Liga έχει ακυρωθεί! Με βάση το άρθρο 141 της RFEF οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αγωνιστούν εκ νέου στην ίδια σεζόν, εφόσον η άδειά τους έχει ακυρωθεί νωρίτερα.

Η Μπαρτσελόνα, βέβαια, είχε πάει νωρίτερα στο Κεντρικό Μητρώο Εμπορευμάτων με έδρα τη Μαδρίτη, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα από τις εγγραφές που πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα εδαφικά μητρώα, όπως για παράδειγμα αυτό της La Liga και είχε πάρει τη σχετική άδεια για συμμετοχή του Γκάβι. Όπως και να 'χει, η οριστική έκβαση της υπόθεσης θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags