Facebook Pixel Τελικός Κυπέλλου: Στην Κύπρο θα γίνει το παιχνίδι;
| 2023-04-07 10:49:00

Έσκασε τώρα: Τότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου - Μια μέρα πριν από τις εκλογές - Σε ποια χώρα!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Τότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου - Μια μέρα πριν από τις εκλογές - Σε ποια χώρα!

"Τρέχει" το ρεπορτάζ και μένει να δούμε αν η πληροφορία που υπάρχει αυτή την ώρα μπορεί να επιβεβαιωθεί - Σίγουρα θα πρόκειται για έκπληξη!

Τελικός Κυπέλλου: Στην Κύπρο θα γίνει το παιχνίδι;

Μια πληροφορία που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κυκλοφορεί αυτή την ώρα στα δημοσιογραφικά στέκια.

Σύμφωνα με αυτή την πληροφορία ο τελικός τού Κυπελλου θα γίνει στις 20 Μάη, μια μέρα πριν από τις εθνικές εκλογές, στη Λευκωσία!

Άλλωστε, ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου, ύψωσε απαγορευτικό για την διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό υπό το φόβο επεισοδίων. Άλλο γήπεδο εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης που να πληροί τις προϋποθέσεις δεν φαίνεται να υπάρχει και έτσι καταλήγουμε στην προοπτική της Λευκωσίας.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής του Γ.Σ.Π όπου και αναφέρθηκε στην προοπτική να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στην Μεγαλόνησο, ενώ έδωσε απαντήσεις για το τι θα ισχύσει με τους οπαδούς των δύο φιναλίστ.

Φοίβος Κωνσταντινίδης ειχε σχολιάσει: «Θα μπορούσε να γίνει ο τελικός στο Στάδιο, δεν έχουμε πρόβλημα να πραγματοποιήσουμε τον αγώνα, έχει έγκριση επιπέδου «4» και έχουν πραγματοποιηθεί αγώνες και του Champions League μέχρι και τη φάση των «8». Θα έλεγα ότι το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Δεν έχουμε κάποια κρούση ούτε από την ΕΠΟ ούτε από την Κυπριακή Ομοσπονδία, ο τελικός του Κυπριακού Κυπέλλου είναι 3 Ιουνίου και το γήπεδο είναι διαθέσιμο εκείνες τις ημερομηνίες για να υποδεχθεί τον τελικό».

Για την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων: «Υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στην Κύπρο, από θέμα ασφάλειας θα έλεγα ότι διασφαλίζουν καλύτερα τη διεξαγωγή του αγώνα είναι πιο οργανωμένη η αστυνομία της Κύπρου από την Ελληνική και υπάρχουν διακριτές εξουσίες. Στην Κύπρο υπάρχουν φίλοι και των δύο ομάδων σε κάθε αγώνα και είναι κάτι το οποίο το ξέρουμε οπότε θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και στον τελικό», είπε ο Φοίβος Κωνσταντινίδης.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags