Σατντιάγκο Χέτσε: Ψηλά στη λίστα των Ερυθρόλευκων φαίνεται ότι είναι ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, που έχει συμβόλαιο με την Ουρακάν μέχρι τον Δεκέμβρη του 2024, ενώ τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι παρά το γεγονός ότι είναι ο αρχηγός της ομάδας μόλις στα 21 του χρόνια, σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό δεν είναι μόνο οι Ερυθρόλευκοι που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή μιας και τόσο η Άντερλεχτ, όσο και σύλλογοι από Πορτογαλία και Ισπανία εξετάζουν την περίπτωσή του, με την Ουρακάν πάντως να θέλει 8 εκατομμύρια ευρώ για να τον δώσει.

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Σατντιάγκο Χέτσε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του είτε στην Ισπανία είτε στην Πορτογαλία, μιας και πιστεύει ότι εκεί θα μπορέσει να προσαρμοστεί καλύτερα , με το όνομά του πάντως πριν λίγο καιρό να έχει ακουστεί και για την Μπάγερν Μονάχου ως μία λύση για τη μεσαία γραμμή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό ραντάρ by Novibet: "Σφιγμένος" ο Ολυμπιακός - Μέχρι 23 εκατ. για Λιβάι - Μεταγραφή o Ντόρσεϊ! (Vid)