Facebook Pixel Σοκ στο Μουντιάλ Γυναικών: Η 18χρονη Καϊσέδο έπιασε το στήθος της και κατέρρευσε στην προπόνηση! (vid)
| 2023-07-28 20:32:00

Σοκ στο Μουντιάλ Γυναικών: Η 18χρονη Καϊσέδο έπιασε το στήθος της και κατέρρευσε στην προπόνηση! (vid)

Sportdog Team
Σοκ στο Μουντιάλ Γυναικών: Η 18χρονη Καϊσέδο έπιασε το στήθος της και κατέρρευσε στην προπόνηση! (vid)

Ένα από τα νεαρά αστέρια του Μουντάλ γυναικών, η 18χρονη Κολομβιανή άσος Λίντα Καϊσέδο, μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά στο τουρνουά, αφού κατέρρευσε στην προπόνηση με τις ανησυχητικές σκηνές να καταγράφονται σε βίντεο.

Η 18χρονη νεαρή παίκτρια επιζήσασα από καρκίνο Λίντα Καϊσέδο κατέρρευσε στην προπόνηση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Daily Mail παρέμεινε αναίσθητη για τουλάχιστον 90 δευτερόλεπτα, καθώς γιατροί και τρομοκρατημένες συμπαίκτριες έσπευσαν να τη βοηθήσουν στη βάση της ομάδας στο Σίδνεϊ. Το ανερχόμενο αστέρι του ποδσοφαίρου γυναικών πήρε αργότερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά είναι απίθανο να συμμετάσχει στον αγώνα της χώρας της με τη Γερμανία την Κυριακή (30/07).

Τα πλάνα δείχνουν τη σταρ να κάνει τζόκινγκ με τις συμπαίκτριές της πριν σταματήσει ξαφνικά, πιάσει το στήθος της και πέσει στο έδαφος. Ανήσυχες οι υπόλοιπες Κολομβιανές διεθνείς μαζεύτηκαν γύρω της πριν μια γυναίκα που φαίνεται να είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου σπεύσει στο σημείο, ακολουθούμενη στενά από άλλους υπαλλήλους της ομάδας, ένας από τους οποίους κρατούσε μια τσάντα με τα ιατρικά σύνεργα.

Η Καϊσέδο ανέκτησε τις αισθήσεις της καθώς βρισκόταν πάνω σε ένα φορείο έτοιμη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Ένα μέλος του ιατρικού προσωπικού της Κολομβιανής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δήλωσε αργότερα ότι η Λίντα είναι «πολύ κουρασμένη αλλά επανέλθει στο φυσιολογικό. Αυτό που συνέβη ήταν απλώς ένα σύμπτωμα όλου του άγχους και των σωματικών απαιτήσεων ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου», δήλωσε ο αξιωματούχος της ομάδας.

Η 18χρονη που σημείωσε ένα αξιομνημόνευτο γκολ εναντίον της Νότιας Κορέας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, γνωρίζει πολύ καλά από δοκιμασίες και μάχες. Σε ηλικία 15 ετών διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών. Χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός όγκου και υποβλήθηκε σε έξι μήνες χημειοθεραπείας προτού επιστρέψει στο ποδόσφαιρο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags