Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ατάκες-φωτιά από Έλληνα παίκτη για Εθνική - "Είναι ανοιχτή πληγή - Με κάλεσαν αλλά..."
| 2023-08-01 23:59:00

Ατάκες-φωτιά από Έλληνα παίκτη για Εθνική - "Είναι ανοιχτή πληγή - Με κάλεσαν αλλά..."

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά από Έλληνα παίκτη για Εθνική - "Είναι ανοιχτή πληγή - Με κάλεσαν αλλά..."

Δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν έκανε Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής καθώς έριξε τα... πυρά του στους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας μιας και όπως τόνισε δεν του δίνουν καμία σημασία παρά τις καλές εμφανίσεις του.

Γιώργος Κυριακόπουλος: Δηλώσεις στην Tuttosport έκανε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, που με αφορμή τη μεταγραφή του στην Μόντσα έριξε τα... καρφιά του στην Εθνική ομάδα σημειώνοντας ότι από τη στιγμή που είναι στην Ιταλία δεν του δίνει κανείς πολύ σημασία.

«Με υποδέχτηκαν πολύ καλά στη Μόντσα, βρήκα ένα φανταστικό γκρουπ και υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις», είπε αρχικά ο Κυριακόπουλος. «Ως πρώτη εντύπωση μπορώ μόνο να το ορίσω ως τέλειο. Έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή, Ραφαέλε Παλαντίνο, αλλά δεν έχουμε μπει σε συζητήσεις και ερωτήσεις τακτικής. Δεν τον ξέρω καλά ακόμα, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας με εντυπωσίασε την περσινή σεζόν.

Τα ματς με τη Μόντσα, τόσο με τη Σασουόλο όσο και με τη Μπολόνια, ήταν δύσκολα, δύσκολα σε επίπεδο τακτικής. Μου αρέσει πολύ αυτή η Μόντσα. Ελπίζω με τη μεταγραφή μου στη Μόντσα να επιστρέψω στην Εθνική, το να είμαι σ' αυτή την ομάδα είναι μία μεγάλη ευκαιρία», επισήμανε και πρόσθεσε: «Η εθνική ομάδα είναι μια ανοιχτή πληγή. Από τότε που βρίσκομαι στην Ιταλία δεν με έχουν λάβει πολύ υπόψη. Με κάλεσαν, είναι αλήθεια, αλλά δεν έπαιζα συχνά. Τώρα είμαι σε μια σημαντική ομάδα, πιστεύω ότι ο προπονητής θα μου δώσει νέες ευκαιρίες», είπε ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ με τον Κένεντι στον Ολυμπιακό - Πόσα παραπάνω κιλά είχε - "Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags