Facebook Pixel Μαρσέλο: Συγκλονιστικό βίντεο: Ο Μαρσέλο έσπασε κατά λάθος το πόδι αντιπάλου του και αποχώρησε από το γήπεδο με λυγμούς!
| 2023-08-02 09:14:00

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο Μαρσέλο έσπασε κατά λάθος το πόδι αντιπάλου του και αποχώρησε από το γήπεδο με λυγμούς!

Sportdog Team
Συγκλονιστικό βίντεο: Ο Μαρσέλο έσπασε κατά λάθος το πόδι αντιπάλου του και αποχώρησε από το γήπεδο με λυγμούς!

Σοκαριστική στιγμή στην αναμέτρηση της Φλουμινένσε με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για τους "32" του Copa Libertadores, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού.

Συγκλονιστική στιγμή στο παιχνίδι της Φλουμινένσε με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, με τον Μαρσέλο να πατάει σε μια φάση κατά λάθος το πόδι του αντιπάλου του, Λουτσιάνο Σάντσεζ και να του το σπάει!

Αμέσως ο Βραζιλιάνος άσος σταμάτησε το παιχνίδι και έπιασε το κεφάλι του δακρυσμένος, μην μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί, με τον διαιτητή να του βγάζει κόκκινη κάρτα.

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού αποχώρησε από το γήπεδο δακρυσμένος, με τους παίκτες της Φλουμινένσε και της Αρχεντίνος Τζούνιορς, να σπεύδουν για να τον παρηγορήσουν.

«Σήμερα χρειάστηκε να ζήσω μια πολύ δύσκολη στιγμή μέσα στο γήπεδο. Τραυμάτισα κατά λάθος έναν συνάδελφο. Θέλω να σου ευχηθώ καλή ανάρρωση Λουτσιάνο Σάντσεζ. Όλη τη δύναμη του κόσμου!», ανέφερε λίγο αργότερα σε μήνυμά του ο Μαρσέλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags