Facebook Pixel Κωστής Ραπτόπουλος - Παναθηναϊκός: "Όλοι περίμεναν 4-0 για ΠΑΟ - Εκπληκτικός Βαγιαννίδης, απαράδεκτος ο Μαντσίνι" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-08-16 15:59:00

Ραπτόπουλος: "Όλοι περίμεναν 4-0 για ΠΑΟ - Εκπληκτικός Βαγιαννίδης, απαράδεκτος ο Μαντσίνι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ραπτόπουλος: "Όλοι περίμεναν 4-0 για ΠΑΟ - Εκπληκτικός Βαγιαννίδης, απαράδεκτος ο Μαντσίνι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Σούπερ ανάλυση για την τεράστια επιτυχία του Τριφυλλιού κόντρα στη Μαρσέιγ από τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό.
 

Ο δημοσιογράφος Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζει τη μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Όλοι περίμεναν 4-0 μετά το 2-0. Πολύ καλοί παίκτες μπροστά της Μαρσειγ αλλά με πολύ κακά τελειώματα.

Έκπληκτικα τα σέντερ Μπακ του ΠΑΟ και ο Βαγιαννίδης. Είχα δώσει 2-0 και είχα πει ότι θα είναι λάθος να ξεκινήσει στο κέντρο με Πέρεθ - Βιλενα - Τζουρισιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟ είχε και την τύχη μαζί του. Ο Γιοβάνοβιτς ήταν πολύ επεμβατικός. Ιωαννίδης παίζει σαν χαφ με εντολή και τα κάνει όλα.

Μαντσίνι απαράδεκτος και με τις αλλαγές το σύστημα γίνεται 4-4-2. Δηλαδή ένα κέντρο με δύναμη, κόμπακτ διορθώνεις τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου. Στα πέναλτι ο προπονητής της Μαρσέιγ κάνει δύο λάθη. Πρώτον αλλάζει τέρμα και δεύτερον βάζει να βαρεσει πρώτον τον γκεντουζι που ήταν ο μοιραίος νωρίτερα. Ιωαννίδης και Σπόραρ αλληλοσυμπληρώνονται.

Ο Ιωαννίδης είναι μεγάλος παίκτης. Μαντσίνι κακός και με απογοήτευσε σήμερα ο Χουανκαρ, πολύ καλός ο Τσεριν και δεν το περίμενα.

Η Μαρσέιγ στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε χώρο στον ΠΑΟ και το παιχνίδι το έχασε από την επίθεση της ,όχι από τη άμυνα της. Κακές πάσες και κακά τελειώματα. Αν δεν έβγαινε ο Ομπαμεγιανγκ θα περναγε η Μαρσέιγ.

Τα αστέρια δείχνουν ΠΑΟ, τον πήγε και η τύχη. Την χαρήκαμε όλοι την πρόκριση, προχωράει ο ΠΑΟ όμως χρειάζεται δύο παίκτες ακόμα στην μπροστά γραμμή, καλος μετά από καιρό και ο Παλάσιος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags