"Στο Λιμάνι ψάχνουν ένα ακόμα… βαρβάτο φορ, ακόμα και ακριβό, καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα εφόσον βρεθεί ο «εκλεκτός», να αποχωρήσει έστω και στο… 90’ ο Ελ Αραμπί που έχει συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ και θα υπολογίζεται για τρίτος!", γράψαμε το πρωί της Παρασκευής, στο θέμα με τίτλο: Φεύγουν δύο TOP ονόματα, 11αδατοι με Γκενκ - Σκάει μεγάλη μεταγραφή - "Δώρο" Γιοβάνοβιτς σε Ολυμπιακό!

Εν αναμονή των αφίξεων για την περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού, προέκυψε η πληροφορία για πιθανή αποχώρηση παίκτη από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Συγκεκριμένα, από το Μαρόκο προκύπτει η πληροφορία σύμφωνα με την οποία η Γουιντάντ Καζαμπλάνκα έχει καταθέσει πρόταση στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 00:00.

Στην πατρίδα του Μαροκινού επιθετικού γράφουν πως η Γουιντάντ προσθέτει διετές συμβόλαιο στον παίκτη και, μάλιστα, φαίνεται πως είναι κοντά στην απόκτησή του. Το ρεπορτάζ προσθέτει πως ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας, Σαΐντ Νατσίρι, είναι κοντά στο να πάρει τον Ελ Αραμπί. Η ίδια ομάδα είχε ενδιαφερθεί ξανά για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ακούστε το απόσπασμα: