Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δύο επιθετικούς φέρνει ο Ολυμπιακός, επιστρέφει και ο Χασάν - Προτάθηκε ο Μανδάς - Σκάει ηχηρή αποχώρηση!
| 2023-08-24 15:45:00

Δύο επιθετικούς φέρνει ο Ολυμπιακός, επιστρέφει και ο Χασάν - Προτάθηκε ο Μανδάς - Σκάει ηχηρή αποχώρηση!

Sportdog Team
Δύο επιθετικούς φέρνει ο Ολυμπιακός, επιστρέφει και ο Χασάν - Προτάθηκε ο Μανδάς - Σκάει ηχηρή αποχώρηση!

Οι 5 φορ στο ρόστερ του Μαρτίνεθ και η απόφαση διοίκησης-προπονητή για να αποκτηθεί ένας ακόμα τερματοφύλακας

Ραγδαίες είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς πλησιάζοντας στο τέλος του Αυγούστου, θα πρέπει να κλείσουν πολλές ανοιχτές υποθέσεις.

Στο Λιμάνι θέλουν να φέρουν άμεσα έναν πολύ καλό σέντερ φορ, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ψάχνουν στην αγορά και για δεύτερο. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αγιούμπ Ελ Κάαμπι φτάνουμε στους τέσσερις, ενώ ο Αχμέντ Χασάν ενημέρωσε πως σε τρεις εβδομάδες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Μοιάζει λοιπόν απίθανο οι Πειραιώτες να ξεκινήσουν τη σεζόν με πέντε επιθετικούς, οι οποίοι έχουν όλοι και μεγάλα συμβόλαια. Άρα κάποιος ή κάποιοι ετοιμάζονται για την έξοδο, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να είναι το πρώτο φαβορί!

Έρχεται και τερματοφύλακας

Μιλώντας στο ΣπορΦμ ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει και (ξένο) τερματοφύλακα, για να μην ρισκάρει να πάει μόνο με Πασχαλάκη-Τζολάκη στις τρεις διοργανώσεις και επισήμανε πως η ευρωπαϊκή λίστα θα κατατεθεί μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου και λογικά μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν όλες οι μεταγραφικές κινήσεις, σχολιάζοντας ότι «έχουμε ακόμα πολλά ψωμιά για παίκτες που είναι να έρθουν και να φύγουν».

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, ο γνωστός ρεπόρτερ των Πειραιωτών έγραψε στο gazzetta.gr πως προτάθηκε και ο Χρήστος Μανδάς, μία μεταγραφή που θα έφτανε το 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του, καθώς οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να στηρίξουν τον Τζολάκη.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags