Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέμα στην AS ο Ουάρντα - Κράξιμο για τις επιλογές του φέτος το καλοκαίρι - Εκεί θα παίξει μπάλα τελικά!
| 2023-09-22 10:48:00

Θέμα στην AS ο Ουάρντα - Κράξιμο για τις επιλογές του φέτος το καλοκαίρι - Εκεί θα παίξει μπάλα τελικά!

Sportdog Team
Θέμα στην AS ο Ουάρντα - Κράξιμο για τις επιλογές του φέτος το καλοκαίρι - Εκεί θα παίξει μπάλα τελικά!

Η μεταγραφική περίοδος έχει τελειώσει στα περισσότερα πρωταθλήματα, αλλά σε αρκετές χώρες οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές μπορούν να επιλέξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ενας απ΄αυτούς τους παίκτες είναι και ο Αμρ Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίσθηκε και στον ΠΑΟΚ, να είναι πρωταγωνιστής, μίας πρωτοφανούς... αναποφασιστικότητας και ποδοσφαιρικής... αναζήτησης. Ο ικανότατος, αλλά και συνάμα ιδιόρρυθμος ποδοσφαιριστής, έγινε «θέμα» από την ισπανική εφημερίδα «As», δεδομένου ότι στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, άλλαξε διαδοχικά τέσσερις (!) συλλόγους.

Ο Ουάρντα έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσσού και στις 12 Αυγούστου υπέγραψε στην Ράτζα Καζαμπλάνκα του Μαρόκου. Ωστόσο... άντεξε μόλις δύο εβδομάδες κι έλυσε το συμβόλαιο του, δίνοντας ένα ποσό στον σύλλογο, καθώς επικαλέσθηκε ψυχολογικά και οικογενειακά προβλήματα. Στην συνέχεια, επέστρεψε στην Κύπρο, καθώς συμφώνησε με τους διοικούντες την Δόξα Κατωκοπιάς, όμως μια ημέρα μετά την άφιξή του, η μεταγραφή «χάλασε», δεδομένου ότι δεν εξασφάλισε άδεια εισόδου, καθώς υπήρχαν προβλήματα με τα έγγραφα του.

Ακολούθως, ο ιρανικός σύλλογος Εστεγκλάλ Τεχεράνης, κινήθηκε για την απόκτηση του και υπήρξε συμφωνία των δύο πλευρών, αλλά ο Ουάρντα ζήτησε να επιστρέψει στο Μαρόκο για να προσπαθήσει να ακυρώσει την λύση του συμβολαίου του με την Ράτζα Καζαμπλάνκα.

Τελικά, επέστρεψε στην Αίγυπτο και υπέγραψε στην Φάρκο, όπου όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags