H AEK κάνοντας την έκπληξη της πρεμιέρας, όταν νίκησε την Μπράιτον, μόλις πέντε ημέρες μετά τον θρίαμβο (3-1) της ομάδας του Ντε Τζέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιστρέφει...σπίτι (19:45) για να υποδεχθεί τον Άγιαξ (2ος όμιλος), ισόπαλο 3-3 με τη Μαρσέιγ την 1η αγωνιστική.

Ο πληγωμένος από το κακό του ξεκίνημα «Αίαντας» έχει να πανηγυρίσει από τις 24 Αυγούστου ( 1-4 τη Λουντογκόρετς), μένοντας χωρίς νίκη τα πέντε ματς που ακολούθησαν (2ισοπαλίες-3 ήττες). Η επιστροφή του Φαν Γκάαλ σε ρόλο συμβούλου, μετά από αποχωρήσεις στελεχών, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει συνθήκες για μία νέα εκκίνηση.

 Την ίδια ώρα (19:45)  ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται με την Μπάτσκα Τόπολα στην «TSC Arena» (1ος όμιλος) προσπαθώντας να...καλύψει την ήττα (2-3) από τη Φράιμπουργκ, απέναντι στους Σέρβους που επίσης έχασαν τη δική τους πρεμιέρα (3-1 από τη Γουέστ Χαμ), ενώ ο Παναθηναϊκός, θριαμβευτής (2-0) της Βιγιαρεάλ, ταξίδεψε στο Ισραήλ για να αναμετρηθεί (22:00) με τη Μακάμπι Χάιφα (6ος όμιλος), η οποία έχασε (3-0) από τη Ρεν.