ΠΑΟΚ: Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να τελείωσε στις 11 του Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι τις 30 του μήνα υπάρχει ανοιχτή η αγορά για τους ελεύθερους παίκτες και γαλλικό δημοσίευμα βάζει τον ΠΑΟΚ στην εξίσωση για τον Ναϊμ Σλιτί.

O Ναϊμ Σλιτί.
AP

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ σε Γαλλία και Τυνησία, ο Δικέφαλος παρακολουθεί την περιπτωση του 32χρονου Τυνήσιου μεσοεπιθετικού που έμεινε ελεύθερος στις αρχές Αυγούστου από την Αλ Αχλί του Κατάρ.

Ο Σλιτί με μεγάλη καριέρα στην Γαλλία και πέρασμα από Λιλ, Ντιζόν, Ρεντ Σταρ, Παρί, Σεντάν και Αλ Ετιφάκ, μετράει 76 συμμετοχές με την εθνική Τυνησίας και απολογισμό 14 γκολ αναζητά τον επόμενο σταθμό της πορείας του.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον γεννημένο στην Μασσαλία μεσοεπιθετικό – όπως αναφέρει το δημοσίευμα – η Εσπεράνς και η Ζάμαλεκ από την Αίγυπτο.

«Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, αυτή τη στιγμή 3ος στην ελληνική Superleague, παραμένει πολύ προσεκτικός στην κατάσταση του Ναΐμ Σλίτι, που βρίσκεται χωρίς κανένα συμβόλαιο. Ο Τυνήσιος διεθνής έχει μπει στο στόχαστρο πολλών συλλόγων αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων των Εσπεράνς από την Τύνιδα και η Ζάμαλεκ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.