Facebook Pixel Sportdog.gr | Άμπραμπατ: «Ο προπονητής ξέρει τι κάνει - Θέλει φρέσκο αίμα» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-10-06 10:14:00

Άμπραμπατ: «Ο προπονητής ξέρει τι κάνει - Θέλει φρέσκο αίμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Άμπραμπατ: «Ο προπονητής ξέρει τι κάνει - Θέλει φρέσκο αίμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άγιαξ για την σπουδαία αναμέτρηση και τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Νορντίν Άμραμπατ ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Άγιαξ, καθώς αυτός έβγαλε την ασίστ στην κεφαλιά του Βίντα για την ισοφάριση.

Ο Μαροκινός άσος μίλησε στο ολλανδικό ESPN για την εντυπωσιακή φυσική κατάσταση στα 36 του χρόνια, λέγοντας: «Κάνουμε τακτικά τεστ φυσικής κατάστασης. Πάντα βρίσκομαι στους τρεις κορυφαίους, οπότε είναι καλό».ενώ αναφέρθηκε και στη διαχείριση των παικτών της ΑΕΚ από τον Αλμέιδα: «Ο προπονητής μας κάνει πολύ ροτέισον, όπως ο Ρότζερ Σμιντ στην Αϊνχτόφεν. Ο προπονητής αντικαθιστά συνήθως και τους τέσσερις επιθετικούς μετά από το 65’. “Φρέσκο αίμα”, λέει. Και λειτουργεί. Κερδίσαμε το νταμπλ και έχουμε λίγους τραυματισμούς. Ο προπονητής ξέρει τι κάνει».

Άμραμπατ: «Φτιάξαμε φάσεις, θα μπορούσαμε και ένα δεύτερο γκολ»

Ο άσος της ΑΕΚ μίλησε και στη Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα με τον Αίαντα και τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αναφέροντας: «Δεν είναι εύκολο να βρεθείς πίσω στο σκορ. Ο Άγιαξ έχει ποιότητα. Φτιάξαμε φάσεις, θα μπορούσαμε και ένα δεύτερο γκολ, τα έκανε όλα τέλεια ο Γιονσον, δεν πειράζει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στον κόσμο που μας στήριξε, δημιούργησε αυτή την ατμόσφαιρα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε από την πλευρά μας τη δουλειά μας».

Τέλος, αποκάλυψε γιατί έκανε τη σέντρα στο γκολ με το αριστερό πόδι: «Είχα έναν πόνο στο δεξιο αστράγαλο γι’ αυτό έκανα σέντρα με το αριστερό! Όταν εισαι 1-1 και νιώθεις αυτή την ενέργεια και τον κόσμο δίπλα σου είναι εξαιρετικό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags