Facebook Pixel Νικολό Φατζιόλι: Ομολογία-σοκ από Φατζιόλι: "Ζητούσα χρήματα για να παίξω στοίχημα - Σε αυτούς χρωστάω - Ο Τονάλι με..."
| 2023-10-18 12:06:00

Ομολογία-σοκ από Φατζιόλι: "Ζητούσα χρήματα για να παίξω στοίχημα - Σε αυτούς χρωστάω - Ο Τονάλι με..."

Sportdog Team
Ομολογία-σοκ από Φατζιόλι: "Ζητούσα χρήματα για να παίξω στοίχημα - Σε αυτούς χρωστάω - Ο Τονάλι με..."

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε τον εθισμό του στον τζόγο και αποκάλυψε ότι ζητούσε ακόμα και δανεικά από συμπαίκτες του για να παίξει στοίχημα. 

Σε πλήρη ομολογία της συμμετοχής του στο κύκλωμα παράνομοι στοιχηματισμού προχώρησε ο Νικολό Φατζιόλι, ο οποίος συνεργάζεται πλέον με τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να μετριάσει όσο περισσότερο γίνεται την ποινή αποκλεισμού του από τα γήπεδα.

«Είδα τον Τονάλι να στοιχηματίζει, δεν ξέρω σε ποια αθλήματα. Μου είπε ότι θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ, γιατί δεν ήταν ανιχνεύσιμο. Από εκείνη τη στιγμή άρχισα να στοιχηματίζω. Το έκαναν κι άλλοι. Δεν ανησυχούσα μήπως είναι παράνομο. Ήταν ο Τονάλι που με έκανε να φτιάξω λογαριασμό.

Επειδή δεν μπορούσα να κάνω ανάληψη άλλων χρημάτων από τον λογαριασμό μου που ελέγχει η μητέρα μου, άρχισα να ζητάω χρήματα από τους συμπαίκτες μου. Χρωστάω στον Φεντερίκο Γκάτι 40.000 ευρώ, καθώς και στον Ράντου Ντράγκουσιν. Τους είπα ότι χρειαζόμουν να αγοράσω ένα Rolex σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Μιλάνο. Είχα εμμονή», είπε ο νεαρός άσος της Γιουβέντους και συνεχίσε: 

«Για να πληρώσω τα ποσά, μερικές φορές αγόραζα ρολόι Ρόλεξ με τραπεζικό έμβασμα. Μερικές φορές τα παρέδιδα μόνος μου. Άλλες φορές περνούσαν οι ιδιοκτήτες της στοιχηματικής πλατφόρμας για να τα παραλάβουν από το κοσμηματοπωλείο. Όταν δεν πληρώνεις, φτάνουν οι πρώτες απειλές: "Θα σου σπάσω τα πόδια".

Στην αρχή ένας ποδοσφαιριστής, έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο, βιώνει τη συγκίνηση του τζόγου για να ξεπεράσει την πλήξη. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, έγινε εμμονή». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Γιουβέντους ψάχνει το δικό της Κβαρατσχέλια και τον βλέπει στο πρόσωπο του... Κωνσταντέλια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags