Facebook Pixel Κάρολ Σφιντέρσκι: ’’Βόμβα’’ Σφιντέρσκι: ’’Θα φύγω από το MLS" - Έδωσε... είδηση για μεταγραφή
| 2023-11-06 23:47:00

’’Βόμβα’’ Σφιντέρσκι: ’’Θα φύγω από το MLS" - Έδωσε... είδηση για μεταγραφή

Sportdog Team
’’Βόμβα’’ Σφιντέρσκι: ’’Θα φύγω από το MLS" - Έδωσε... είδηση για μεταγραφή

Ο Πολωνός στράικερ του Σάρλοτ τόνισε πως περιμένει σύντομα τη μεταγραφή του.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι παραχώρησε εκτενή συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και έβγαλε ειδήσεις! Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως αποτελεί πρόθεσή του να αποχωρήσει από το Σάρλοτ και ξεκαθάρισε πως περιμένει από την ομάδα του να μη ζητήσει τον... ουρανό με τ' άστρα για να τον παραχωρήσει.

Όσα δήλωσε στο ''Meczyki'':

«Περιμένω σύντομα να γίνει μία μεταγραφή. Ξέρω ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο ή σίγουρο ότι θα φύγω από τη Σάρλοτ αυτόν τον χειμώνα, αλλά θα κάνω τα πάντα για να το πραγματοποιήσω. Ελπίζω ότι ο Μάριους Πιεκάρσκι (σ.σ. ο ατζέντης του παίκτη) θα δουλέψει σκληρά για να βρούμε κάτι.

Περιμένω μεταγραφή. Θα κάνω τα πάντα. Θα ήταν ωραίο να αγωνιστώ σε ένα από τα 5 κορυφαία πρωταθλήματα, όμως δεν είναι εύκολο για του μεσαίου μεγέθους συλλόγους σε αυτά να ξοδέψουν 6-7 εκατομμύρια ευρώ. Ελπίζω ότι αυτό θέλουν από τον σύλλογό μου και ελπίζω να μην απαιτήσουν 10 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στη Serie A, αλλά δεν θέλω να παίξω εκεί με κάθε κόστος. Θα ήθελα να μπω στο πρωτάθλημα πιο κοντά στο σπίτι και να είμαι ακόμα στην εθνική ομάδα. Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη διάκριση, δεν το κρύβω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κωνσταντέλιας θύμισε Οζίλ: Η ίδια ασίστ με 4 χρόνια διαφορά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags