Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα με Λεβαντόφσκι, λύση στον Βίτορ Ρόκε
| 2023-11-08 12:59:00

«Τελειώνει» σούπερ σταρ ο Τσάβι: Ποιον παίρνει στη θέση του στην Μπαρτσελόνα

Του Γιώργου Βροντάκη

Μεγάλα προβλήματα έχει η καταλανική ομάδα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν είχε σουτ στην εστία σε όλο το ματς με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και δεν έχει σκοράρει στα έξι τελευταία παιχνίδια της Μπαρτσελόνα. Ο σύλλογος πιέζει για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Βίτορ Ρόκε.

Η Μπάρτσα έχει υπογράψει τον 18χρονο επιθετικό από την Ατλέτικο Παραναένσε,  Βίτορ Ρόκε και αρχίζει να βλέπει την ενσωμάτωση του νεαρού Βραζιλιάνου φορ ως επείγουσα.

Ο Λεβαντόφσκι βρίσκεται σε μια περίεργη κατάσταση για εκείνον . Σε ηλικία 35 ετών και με συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως το 2026 , είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ομάδα και ήταν βασικός στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. 

Αλλά αυτό το ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι εύκολο για τον Πολωνό, ο οποίος καταγράφει τους χειρότερους αριθμούς του τις τελευταίες εννέα σεζόν. Σε δώδεκα παιχνίδια πρωταθλήματος έχει έξι γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Λεβαντόφσκι έχει περάσει έξι αγώνες χωρίς να σκοράρει, ρεκόρ που ξεπερνά τα πέντε που είχε το 2016 και το οποίο συγκρίνεται με τα δέκα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να δει γκολ που σημείωσε από τον Δεκέμβριο του 2010 έως τον Φεβρουάριο του 2011. Τότε ήταν επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags