Facebook Pixel Γκάβι: Αγανάκτηση στην Μπαρτσελόνα με την Ομοσπονδία για τον τραυματισμό του Γκάβι (BINTEO)
| 2023-11-20 11:48:00

Αγανάκτηση στην Μπαρτσελόνα με την Ομοσπονδία για τον τραυματισμό του Γκάβι (BINTEO)

Sportdog Team

Ο καταλανικός σύλλογος δεν καταλαβαίνει πώς ο μέσος της έπρεπε να παίξει έναν ασήμαντο αγώνα, αφού η Εθνική Ισπανίας είχε ήδη προκριθεί στο Euro 2024.

Μεγάλη αγανάκτηση προκάλεσε στους κόλπους της Μπαρτσελόνα η είδηση ​​του σοβαρού τραυματισμού του Γκάβι , ο οποίος τραυματίστηκε στους χιαστούς συνδέσμους στο δεξί γόνατο. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, οι Καταλανοί έδειξαν τον τεράστιο θυμό τους στην Ομοσπονδία που ανάγκασε έναν παίκτη που είχε συνηθίσει να ρισκάρει τα πάντα.

Πέρα από την ατυχία, ο σύλλογος της θεωρεί ότι η συμμετοχή του Γκάβι στον αγώνα με τη Γεωργία δεν ήταν απαραίτητη, γιατί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η ομάδα είχε ήδη προκριθεί στο Euro του επόμενου καλοκαιριού. 

Για την Μπάρτσα, τα χρήματα που μπορεί να λάβει από τη FIFA ως αποζημίωση για έναν μακροχρόνιο τραυματισμό του παίκτη της -θα μπορούσαν να φτάσουν τα τέσσερα ή πέντε εκατομμύρια- δεν είναι παρηγοριά, καθώς μένει χωρίς βασικό παίκτη.

Περιέργως, ο Γκάβι είναι ο μόνος παίκτης, μαζί με τον Λε Νορμάν, που δεν είχε γίνει rotation στις ενδεκάδες του Ντα Λε Φουέντε. Επιπλέον, από τότε που έκανε το ντεμπούτο του με την ισπανική ομάδα, ο Γκάβι δεν έχει χάσει ούτε έναν επίσημο αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags