Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπακασέτας: "Δεν γίνεται να είναι μια κερκίδα άδεια - Να βρεθεί λύση" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-11-22 17:24:00

Μπακασέτας: "Δεν γίνεται να είναι μια κερκίδα άδεια - Να βρεθεί λύση" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας σχολίασε το άδειο πέταλο στην ΟPAP Arena και τόνισε πως αν δεν μπορεί να αλλάξει αυτό το πράγμα, τότε θα πρέπει να βρεθεί μια λύση.

Ο Τάσος Μπακασέτας σκόραρε στο 2-2 της Εθνικής Ελλάδας με τη Γαλλία, αλλά στάθηκε στο άδειο πέταλο στο γήπεδο της ΑΕΚ, κάτι που είχε επαναληφθεί και στον αγώνα με την Ολλανδία.

Για ένα ακόμη παιχνίδι  της Εθνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια το πέταλο που όταν παίζει η ΑΕΚ κάθονται οι οργανωμένοι της έμεινε κλειστό και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν με την ΕΠΟ να έχει ανακοινώσει sold out και τον γαλανόλευκο αρχηγό να στέκεται σε αυτό.

«Και με την Ολλανδία δεν έπρεπε να πέφτει καρφίτσα. Θεωρεί πως είναι πολύ σημαντικό. Χάνουμε μια κερκίδα πίσω από το τέρμα. Οπωσδήποτε πρέπει να διευθετηθεί αυτό το θέμα. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος, δεν ξέρω τι ειναι αυτό που φταίει. Δεν το γνωρίζω. Αν δεν μπορεί να αλλάξει αυτό το πράγμα θα πρέπει να βρούμε μια λύση. Στα παιχνίδια που έρχονται μια λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά, όπως θα μπορούσε να κάνει και με την Ολλανδία. Δεν γίνεται εμείς σε όλα τα γήπεδα που έχουμε πάει να μην πέφτει καρφίτσα και εδώ πέρα να είναι μια κερκίδα άδεια. Για οποιοδήποτε λόγο, μπορεί όντως να υπάρχει κάποιος λόγος πολύ σοβαρός. Να βρεθεί λύση. Τα παιχνίδια του Μαρτίου είναι το μέλλον μας και έχουμε μοχθήσει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και θα είναι η ευκαιρία μας για να φτάσει η Εθνική εκεί που αξίζει», είπε.

Δείτε όλο το βίντεο με τις δηλώσεις του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags