Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ερειπωμένο σπίτι του Μόντριτς που περιβάλλεται από νάρκες αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες
| 2023-11-23 16:39:00

Το ερειπωμένο σπίτι του Μόντριτς που περιβάλλεται από νάρκες αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες

Sportdog Team
Το ερειπωμένο σπίτι του Μόντριτς που περιβάλλεται από νάρκες αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες

Το 1991, η οικογένεια του Λούκα Μόντριτς βρέθηκε σε μια κατεχόμενη περιοχή όπου μέλη του σερβικού στρατού προκαλούσαν τρόμο.

Τρεις Κινέζες έκαναν το ταξίδι από την άλλη άκρη του κόσμου μόνο για τον Λούκα Μόντριτς. Επισκέφτηκαν τη γενέτειρά του στο Ζατόν Ομπροβάτσκι και παράλληλα παρακολούθησαν τον αγώνα της Κροατίας με την Αρμενία στο Ζάγκρεμπ.

Περίμεναν να δουν ένα μουσείο, αλλά είδαν ένα κατεστραμμένο σπίτι γύρω από το οποίο υπάρχει ακόμα μια ναρκοθετημένη περιοχή.

Οι τουρίστες πηγαίνουν μαζικά για να δουν τη γενέτειρα του Μόντριτς, αν και φυσικά ο Λούκα δεν είναι εκεί, η τελευταία φορά που επισκέφτηκε τη γενέτειρά του μαζί με τον πατέρα του Στιπ ήταν πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, αυτό ακόμα δεν τους εμποδίζει να έρθουν να δουν το ερειπωμένο σπίτι στη μέση του πουθενά, περιτριγυρισμένο από νάρκες, καθώς θέλουν να δουν από πού ξεκίνησε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags