Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο τέθηκε εκτός από την εθνική της Νοτίου Κορέας λόγω "ροζ" σκανδάλου, στο οποίο εμπλέκεται ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Ο Ουί-Τζο τιμωρήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νοτίου Κορέας, εν αναμονή της αστυνομικής έρευνας για τους ισχυρισμούς ότι κινηματογράφησε παράνομα μια πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της. Ο στράικερ της Νόριτς κατηγορείται ότι βιντεοσκόπησε μια σεξουαλική επαφή με την πρώην κοπέλα του στο τηλέφωνό του και τη μοιράστηκε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αποφασίσαμε να μην επιλέξουμε τον Ουί-Τζο  για την εθνική ομάδα μέχρι να καταλήξουμε σε ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα σχετικά με τα γεγονότα», τόνισε ο προπονητής της εθνικής Νοτίου Κορέας, Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και πρωταγωνιστεί με τη Νόριτς, για λογαριασμό της οποία μάλιστα σκόραρε την Τρίτη (28/11), στην ήττα με 3-2 από τη Γουότφορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίνει 5 εκατ. για Ποντένσε για να φέρει μεταγραφή τον Γενάρη - Γλίτωσε την απόλυση ο Πογέτ και βρήκε πρόταση!