Facebook Pixel Χαρμόσυνα πρωτοχρονιάτικα νέα στην ΑΕΚ! Επιστροφή βασικού παίκτη
| 2023-12-30 17:27:00

Χαρμόσυνα πρωτοχρονιάτικα νέα στην ΑΕΚ! Επιστροφή βασικού παίκτη

Sportdog Team
Χαρμόσυνα πρωτοχρονιάτικα νέα στην ΑΕΚ! Επιστροφή βασικού παίκτη

Ευτυχώς για τον Αλμέιδα γυρίζουν κομβικοί παίκτες για το στήσιμο της ενδεκάδας.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει κάποια θετικά νέα τις τελευταίες ημέρες, πριν μπει ο νέος χρόνος και του φύγει σχεδόν όλη η άμυνα (Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί). Επέστρεψαν Πινέδα, Πισάρο, Κάλενς, ο Αραούχο δεν θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο και κάνει πρόγραμμα επιστροφής, ο Φερνάντες μετά από πολλούς μήνες (είχε ρήξη αχιλλείου το καλοκαίρι) είναι επίσης πίσω, ενώ το Σάββατο είχε άλλο ένα χαρμόσυνο νέο.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Ο  γκολκίπερ της Ένωσης ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και είναι και πλέον στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τον Βόλο την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024.

Πάντως η συζήτηση για προσθήκη τερματοφύλακα στην ΑΕΚ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ακόμα ζεστή. Βλέπετε ο Αθανασιάδης δεν τα πήγε τόσο καλά εν τη απουσία του Αυστριακού γκολκίπερ, σε ματς όπως με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σηκωθεί... σκόνη για το θέμα του πορτιέρο. Διαβάστε εδώ αναλυτικότερα τί παίζει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags