Facebook Pixel Ζοσέ Μπότο: Χαμός με Μπότο! Τα... έχωσε σε γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα - Έλληνας διεθνής ο λόγος
| 2024-01-01 21:52:00

Χαμός με Μπότο! Τα... έχωσε σε γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα - Έλληνας διεθνής ο λόγος

Sportdog Team
Χαμός με Μπότο! Τα... έχωσε σε γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα - Έλληνας διεθνής ο λόγος

Ο πρώην Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ δεν κρύφτηκε και έκρινε έντονα τους ανθρώπους γνωστούς ευρωπαϊκού συλλόγου, λόγω ενός Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή.

Μπενφίκα: Ο πρώην επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπενφίκα και τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, επέκρινε τον πορτογαλικό σύλλογο για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την υπόθεση του Βλαχοδήμου.

Οπως υπογράμμισε, ο Ρότζερ Σμιτ «έθεσε υπό αμφισβήτηση έναν παίκτη που δεν το άξιζε», καθώς ήταν κάποιος «πολύ σημαντικός στην Μπενφίκα τα τελευταία χρόνια».

Για τον Ζοσέ Μπότο, η αποχώρηση του Βλαχοδήμου ήταν ένα «είδος πολέμου», που «επηρέασε όχι μόνο τον Έλληνα τερματοφύλακα αλλά και τον διάδοχό του, τον Τρούμπιν, όσον αφορά τη διαχείριση των προσδοκιών που είχαν από αυτόν».

Ο Μπότο, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο πρώτο επεισόδιο για το 2024 του podcast Final Cut, δήλωσε επίσης ότι «το θέμα δεν το διαχειρίστηκε σωστά η Μπενφίκα ή ο προπονητής ο οποίος είχε αυτή την ευθύνη». Μετά από πέντε χρόνια στο Ντα Λουζ, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πήρε μεταγραφή στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η λίστα Τερίμ με τους 4+2 Έλληνες για ΠΑΟ - Ο κίπερ της Γουότφορντ, ο Αιγύπτιος σκόρερ και ο γιος Ρομάνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags