Facebook Pixel Σε ομάδα... έκπληξη υπέγραψε πρώην άσος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού
| 2024-01-28 17:55:00

Σε ομάδα... έκπληξη υπέγραψε πρώην άσος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Σε ομάδα... έκπληξη υπέγραψε πρώην άσος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού

Άσος που έχει περάσει από αμφότερους τους "Αιώνιους" του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρήκε το νέο σταθμό στην καριέρα του.

Στη Σλόβαν Μπρατισλάβα υπέγραψε ο Σπύρος Ρισβάνης.

Ο Έλληνας αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Ντουνάισκα Στρέντα, από την οποία αποχώρησε ωστόσο συνεχίζει στη πρωτάθλημα της Σλοβακίας.

Ο υψηλόσωμος στόπερ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν για ακόμα δυο χρόνια και θα έχει συμπαίκτη στη Σλόβαν τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Κυριάκο Σαββίδη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη λευκή φανέλα. Εκτιμώ πολύ που η Σλόβαν έδειξε ενδιαφέρον για εμένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο πολύτιμος γίνεται για να ανταποδώσει η ομάδα την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει τους υψηλότερους στόχους και ανυπομονώ για αυτήν την πρόκληση. Επίσης χαίρομαι που ξανασυναντώ τον συμπατριώτη μου Κυριάκο Σαββίδη. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ήμασταν συμπαίκτες στην Ελλάδα, μείναμε σε επαφή και στη Σλοβακία. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε ο Ρισβάνης στις πρώτες του δηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή εξτρέμ το επόμενο 48ωρο ο ΠΑΟ - Διέρρευσε το όνομα του Σάρι - Στην Αθήνα ο ατζέντης του Παλάσιος!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ŠK Slovan Bratislava (@skslovanbratislava)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags