Ο δικηγόρος του Εζεκίελ Λαβέτσι, Μαουρίτσιο Ντ΄Αλεσάντρο, επιβεβαιώνει ότι ο πελάτης του πάσχει από «υπομανία» και αποκλείει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται για εθισμό στα ναρκωτικά ή το αλκοόλ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στην Ευρώπη με τη Νάπολη και την Παρί Σεν Ζερμέν αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 2019 και εξακολουθεί να εισάγεται σε κλινική με εξειδίκευση στη θεραπεία προβλημάτων ψυχικής υγείας.

«Δεν υποβάλλεται σε θεραπεία για κατάχρηση ναρκωτικών ή αλκοόλ»

Ο Αργεντινός νοσηλεύεται για να θεραπεύσει μια κρίση λόγω «υπομανίας, μιας χρόνιας διαταραχής της διάθεσης».

«Δεν υποβάλλεται σε θεραπεία για κατάχρηση ναρκωτικών ή αλκοόλ, αλλά για ψυχιατρική διαταραχή που μπορεί να κάνει κάποιον να βλάψει τον εαυτό του και που μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες», εξήγησε ο δικηγόρος του Λαβέτσι.

Μοιράστηκε ότι η εξέλιξη του "είναι θετική". Ο Λαβέτσι έχει εισαχθεί σε ίδρυμα ψυχικής υγείας από τις 7 Ιανουαρίου 2024 και δεν υπάρχει ακόμη προγραμματισμένη ημερομηνία για την έξοδο του από το νοσοκομείο.

Ο Λαβέτσι χρειάστηκε να εισαχθεί στην κλινική Καντεγκρίλ αφού ενεπλάκη σε περιστατικό στο σπίτι του στο οποίο τραυματίστηκε στην κοιλιά από ένα ψαλίδι.