Facebook Pixel Στην Αγιά Σοφιά ο Ιτούδης! Τετ α τετ με Μελισσανίδη – Η Ανατολική Ρωμυλία
| 2024-02-10 21:44:00

Στην Αγιά Σοφιά ο Ιτούδης! Τετ α τετ με Μελισσανίδη – Η Ανατολική Ρωμυλία τίμησε την ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Στην Αγιά Σοφιά ο Ιτούδης! Τετ α τετ με Μελισσανίδη – Η Ανατολική Ρωμυλία τίμησε την ΑΕΚ  (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση.

Μια πολύ όμορφη και συγκινητική εκδήλωση έλαβε χώρα σήμερα σε χώρους εντός και πέριξ της OPAP ARENA. Ο Σύλλογος Νεομοναστηριωτών διοργάνωσε εκδήλωση, για να γιορτάσει την ονοματοδοσία της Θύρας 47 του γηπέδου με την επωνυμία «Μεγάλο Μοναστήρι», από το ομώνυμο ιστορικό χωριό της Ανατολικής Ρωμυλίας. Πάνω από εκατό μέλη των συλλόγων από τα πέντε νεομοναστηριώτικα χωριά των νομών Φθιώτιδας, Πέλλας, Λάρισας, Θεσσαλονίκης και Ημαθίας έστησαν κανονικό πανηγύρι στην πλατεία του Αετού, ενώ αντιπροσωπεία συνάντησε τον ίδιο τον κ. Μελισσανίδη στο εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ για να τον ευχαριστήσει και να του ανακοινώσει την απόφαση του συλλόγου να τον ανακηρύξει επίτιμο μέλος του.        

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Κυριάκος Παπαδημητρίου και ο αντιπρόεδρος Δήμος Γκανίδης, ενώ σε αυτή συμμετείχε και ο γνωστός προπονητής μπάσκετ Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος κατάγεται από τα Τρίκαλα Ημαθίας, ένα από αυτά τα πέντε χωριά. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ δέχθηκε με μεγάλη χαρά τη χειρονομία των Νεομοναστηριωτών και τους ευχαρίστησε θερμά. Μάλιστα οι ευχαριστίες των Νεομοναστηριωτών έγιναν στα ποντιακά.  

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ανατολική Ρωμυλία ήταν κομμάτι της Θράκης, η οποία σήμερα ανήκει στη Βουλγαρία. Κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήταν αυτόνομη περιοχή, η οποία προσαρτήθηκε στη Βουλγαρία με τη ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της χώρας το 1908.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags