Facebook Pixel Επίσημο! Αυτή είναι η νέα ομάδα του Εμβιλά - Ανακοινώθηκε (ΦΩΤΟ)
| 2024-02-19 19:12:00

Επίσημο! Αυτή είναι η νέα ομάδα του Εμβιλά - Ανακοινώθηκε (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επίσημο! Αυτή είναι η νέα ομάδα του Εμβιλά - Ανακοινώθηκε (ΦΩΤΟ)

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ήταν στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του κάτι που τελικά βρήκε και μάλιστα την Δευτέρα (19/2) ανακοινώθηκε.

Γιαν Εμβιλά: Παίκτης της Γουέστ Μπρομ και με τη... βούλα είναι ο Γάλλος μέσος, που μάλιστα τη Δευτέρα (19/2) ανακοινώθηκε από τον αγγλικό σύλλογο, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι τον προσεχή Ιούνιο.

Μάλιστα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στην Γουέστ Μπρομ θα βρει τον πρώην τεχνικό των Ερυθρόλευκων, που επέμενε για την απόκτησή του, με τον έμπειρο μέσο να έχει στο παρελθόν αγωνιστεί ακόμα σε Ρεν, Ρούμπιν Καζάν, Ίντερ, Σάντερλαντ και Σεντ Ετιέν.

«Ξέρω τον προπονητή, Κάρλος Κορμπεράν αρκετά καλά και με ξέρει κι αυτός πολύ καλά, επειδή δουλέψαμε μαζί του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του και είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί του ξανά. Επικοινώνησε μαζί μου και με ρώτησε αν θέλω να έρθω εδώ. Αμέσως είπα το ναι», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιαν Εμβιλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένη" με την 4άρα η Μαρίνα: Περίμενε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη φυσούνα της Τούμπας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags