Facebook Pixel Τρομερό! Έμεινε εκτός εθνικής γιατί δεν μιλάει τη γλώσσα της χώρας
| 2024-03-10 22:43:00

Τρομερά πράγματα! Έμεινε εκτός εθνικής ομάδας γιατί δεν μιλάει τη γλώσσα της χώρας του

Sportdog Team
Τρομερά πράγματα! Έμεινε εκτός εθνικής ομάδας γιατί δεν μιλάει τη γλώσσα της χώρας του

Απίστευτο σκηνικό με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να αφήνει εκτός Εθνικής ομάδας ποδοσφαιριστή που βγάζει... μάτια γιατί δεν μιλάει την γλώσσα της πατρίδας του.

Ρικάρντο Γκαρέκα: O Μπερετίν Ντίαζ είναι από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της Βιγιαρεάλ, που αγωνίζεται δανεικός από τη Σέφιλντ, μετρώντας 20 συμμετοχές μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, όμως ο 24χρονος δεν κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της πατρίδας του και μάλιστα για έναν πολύ περίεργο λόγο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του ο νεαρός έμεινε εκτός αποστολής μιας και δεν μιλάει ισπανικά, κάτι που τον αφήνει εκτός Εθνικής ομάδας, με τον ίδιο να έχει γεννηθεί στο Στόουκ έχοντας αγγλικό διαβατήριο, όμως έχει επιλέξει να αγωνίζεται με τη Ρόχα, μιας και η μητέρα του έχει καταγωγή από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

«Θα ήθελα να μάθει ισπανικά. Νομίζω ότι είναι σημαντικό, έχει κληθεί εδώ και δύο χρόνια και είχε αρκετό χρόνο να μιλήσει ισπανικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Χιλής Ρικάρντο Γκαρέκα, εκπλήσσοντας τους δημοσιογράφους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11 παίκτες στη "μαύρη λίστα" Μεντιλίμπαρ - Φέρνει γκολκίπερ, στόπερ, φορ - Απόφαση για Ρέτσο, Όρτα, Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags