Facebook Pixel Αφαιρείται αριθμός από τις φανέλες της Γερμανίας λόγω SS (ΦΩΤΟ)
| 2024-04-02 06:07:00

Κίνηση... ματ από Adidas - Αυτόν τον αριθμό αφαιρεί από τις φανέλες της Γερμανίας λόγω SS (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κίνηση... ματ από Adidas - Αυτόν τον αριθμό αφαιρεί από τις φανέλες της Γερμανίας λόγω SS (ΦΩΤΟ)

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχωράει η γερμανική εταιρεία ένδυσης μιας και αποφάσισε να αφαιρέσει συγκεκριμένο αριθμό από τις φανέλες λόγω του ναζισμού.

Αdidas: Μπορεί η γερμανική εταιρεία ένδυσης και η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να αποφάσισαν να... χωρίσουν τους δρόμους τους μετά από 70 χρόνια κοινής πορείας, κάτι που θα συμβεί το 2027, όμως η πρώτη αποφάσισε να προχωρήσει σε μια απόφαση... σεισμό για το όσο διαρκεί η συνεργασία τους.

Όπως έγινε γνωστό η εταιρία προχωράει στην απόσυρση του αριθμού 44 από τις επιλογές εκτύπωσης αριθμού στις φανέλες της εθνικής Γερμανίας, μιας και λόγω της γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται ο συγκεκριμένος αριθμό παραπέμπει στο έμβλημα των SS!

«Θα μπλοκάρουμε τον αριθμό 44 το συντομότερο δυνατό. Άνθρωποι από περίπου 100 χώρες εργάζονται στην Adidas, η εταιρεία μας υποστηρίζει την προώθηση της διαφορετικότητας και της ένταξης και, ως εταιρεία, εκστρατεύουμε ενεργά κατά της ξενοφοβίας, του αντισημιτισμού, της βίας και το μίσος», αναφέρει για την απόφαση ο εκπρόσωπος της Adidas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερεκτιμημένοι και στα… πούπουλα οι παίκτες του ΠΑΟ, επίδειξη παλαβομάρας ο Τερίμ - Ταφόπλακα η Λεωφόρος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags